Opovo: Za učenicu generacije – laptop, vukovcima tablet

Autor :  jul 05, 2019

Predsednik Opštine Opova Zoran Tasić sa posebnim zadovoljstvom primio je danas vukovce i učenicu generacije i uručio im vredne nagrade. Učenica generacije dobila je laptop dok je 11  vukovaca  dobilo tablet. Za đake koji su najbolje uradili prijemni ispit obezbeđene su enciklopedije.

Ponosnim nosiocima Vukove diplome iđaku generacije pored iskrenih čestitki za postignut uspeh i rezultate tokom školovanja vredne nagrade uručio je predsednik Opštine Opovo Zoran Tasić i istakao da lokalna samouprava i ovoga puta pokazala da vrednuje rad i postignut uspeh. 

- Ove godine imamo 11 vukovaca i 1 đaka generacije i mi smo se potrudili da to bude nakako drugačije. U poslednje tri godine od kada je moj tim na čelu Lokalne samouprave da mi svakom đaku poklonimo tablet  računare koje u daljem školovanju mogu da koriste.Nama je jako važno da je Lokalna samouprava prepoznala da ono što su radili ovih osam godina neko vidi i da to neko ceni i poštuje i da je to nama jako važno, rekao je Zoran Tasić predsednik Opštine Opovo.

Učenica generacije dobila je laptop koji će joj pomoći u daljem školovanja, ali joj je veoma značajno što je njen trud i rad prepoznat. Ističe da joj nije bilo teško da postigne takav uspeh jer je od malena stekla radne navike. 

- Prva želja mi je prva Beogradska gimnazija , prirodno matematički smer a druga želja je peta i tu sam sigurna da ću proći, rekla je Mina Jovanov učenica generacije.

– Bilo je teško uraditi prijemni ali je to bilo očekivano ,želim da upišem pančevačku gimnaziju ,društveni smer , kaže Strahinja  Milovanović.

Vukovci koji su osnovnu školu završili u Opštini Opovo  i na daljem školovanju postižu dobre rezultate kao i na fakultetima.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jul 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31