POKLON ZF : Sjajan nastup Željka Joksimovića u Pančevu!

Autor :  jun 13, 2019

Jedan od najcenjenijih pevača pop muzike u Srbiji Željko Joksimović nastupio je na prepunom Trgu Kralja Petra I u Pančevu. Koncert proslavljenog pevača i kompozitora bio je poklon novootvorene nemačke kompanije „ZF“ Pančevcima.


Željko Joksimović je prvi put u svojoj bogatoj karijeri nastupio u Pančevu. Na prepunom Trgu Kralja Petra I mogla su se videti nasmejana lica, a dobro raspoloženje vladalo je i više od sat vremena pre koncerta.Iako mu je ovo prvi solistički koncert u Pančevu Željko je otkrio da ga za naš grad vežu lepe uspomene, a zatim i da ovakvim poklonom strani investitori pokazuju da brinu o svim građanima.

Divna atmosfera pred moj prvi koncert. Ovo jeste moj prvi koncert, ali, naravno, nisam prvi put u Pančevu. Još 1985. godine sam se ovde takmičio kao instrumentalista. Jako lepe uspomene me vezuju za Pančevo, ovde imam familiju, koja je sigurno tu negde i videću se posle sa njima. Ono što je zaista važno je da je „ZF“ napravio veliko iznenađenje, napravio veliki koncert u Pančevu i mislim da je to dobar primer svim ostalim kompanijama koje vode računa o lokalnoj zajednici da ovakve stvari praktikuju. Te stvari prijaju, pre svega građanima, ali i izvođačima – istakao je Željko Joksimović.

Željko je istakao da mu je lepši svaki koncert kom prisustvuju drugi članovi porodice Joksimović.

- Uvek je lepše. Najmlađi sin je bio na nekoliko koncerata, zna skoro sve pesme, ne zna još „Ljubavi“. Svi se ovde lepo osećamo, lepo je vreme i uživaćemo – dodao je pevač.Željko Joksimović nedavno je nastupao u Grčkoj i otkrio kakva je razlika na koncertima u Srbiji i u inostranstvu. Kada je sve bilo spremno počeo je koncert. Željko je nastup počeo pesmom „Ljubavi“, što je izazvalo oduševljenje publike, zatim je razmrdao Pančevce hitom „Ponelo me“, „Supermen“ i tako redom, u sledeća dva sata vladalo je dobro raspoloženje, pesma, đuskanje i emocije, ređali su se najveći hitovi iz bogate muzičke karijere jednog od najpoznatijih pevača srpske pop scene.

Veče u kom je publika uživala i koje će, bez sumnje, dugo pamtiti.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jul 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31