Predsednik Vučić u sredu 12. juna otvara kompaniju ZF, nemački investitori poklanjaju Pančevcima koncert Željka Joksimovića!

Autor :  jun 07, 2019

U pančevačku fabriku za proizvodnju pogonskih sistema za električna vozila nemački ZF će uložiti 160 miliona evra, pišu regionalni portali.Mediji u regionu na naslovnim stranama danas prenose priču o tome kako u Srbiji niče nemačka fabrika od 160 miliona evra.

Oni podsećaju na najavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će sledeće srede u Pančevu u 10 časova biti otvorena ZF-ova fabrika za proizvodnju pogonskih sistema za električna vozila. Nemačka firma dolazi u Pančevo s investicijom od 160 miliona evra.

Pored predsednika Aleksandra Vučića, otvaranju ZF prisustvaće predsednik pokrajinske vlade Igor Mirović, ambasador Nemačke Tomas Šilb i predstavnici kompanije ZF.

Sa željom da na pravi način proslavi otvaranje nove fabrike za proizvodnju pogonskih sistema za električna vozila, kompanija ZF poklanja veliki koncert Željka Joksimovića, koji će se održati 12. juna u 21 sat na Trgu Kralja Petra I u Pančevu (na platou ispred zgrade Gradske uprave Pančevo).

Kompanija ZF Friedrichshafen AG, koja je svetski lider u proizvodnji pogonskih sistema delova za automobile, brodove i železnicu, omogućila je održavanje spektakularnog koncerta jedne od najvećih regionalnih pop zvezda, Željka Joksimovića.

Svi ljubitelji dobre muzike imaće priliku da po prvi put u Pančevu uživaju u velikom koncertu slavnog kantautora, koji će izvesti najveće hitove iz svoje bogate karijere.

- Volim da budem deo ovakvih projekata, u kojima kompanije pokazuju koliko im je stalo do lokalne zajednice u kojoj posluju. Sa posebnim zadovoljstvom ćemo nastupiti u Pančevu, i to po prvi put. Pozivam sve građane na ovo veliko druženje koje će biti otvoreno za ljubitelje dobre muzike i zabave, mi smo spremni da napravimo atmosferu za pamćenje. Pripremili smo sjajan program i starih pesama, ali i novih, i to je odličan način da ispratimo proleće i najavimo leto, izjavio je ovom prilikom Željko Joksimović.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Avgust 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31