Nova privredna investicija u Sefkerinu: OTVARA SE KONKURS ZA RAD U FIRMI EXPERTA PIRAMIDA

Autor :  maj 10, 2019

Jedna od dogovorenih privrednih investicija sa kraja prošle godine polako ulazi u finalnu fazu realizacije. Nakon 17 godina rada u Beogradu, konditorska firma „Experta Piramida“ preregistrovala je svoju delatnost na teritoriju naše opštine, gde su našli povoljne uslove za budući razvoj preduzeća. Oni u Sefkerinu grade objekat u kojem će se ubuduće raditi proizvodnja i vršiti dalja distribucija proizvoda.


Radove na izgradnji objekta obišli su predsednik opštine dr Zoran Tasić, pokrajinski poslanik Predrag Ginculj i predsednica Saveta mesne zajednice Sefkerin Kristina Krunić gde su im vlasnici firme prezentovali kapacitete objekta, uslove rada i buduću proizvodnju.

Vlasnici firme Marina Jočić i Zoran Stoimenov ističu odličnu saradnju sa lokalnom samoupravom, ekpeditivnot službi Opštinske uprave Opovo što im je omogućilo da u izuzetno kratkom roku završe potrebnu dokumentaciju i krenu sa građevinskim radovima kako bi objekat što pre priveli nameni i započeli proizvodnju.

Predsednik opštine je izrazio zadovoljstvo novom privrednom investicijom u Sefkerinu, koja će svakako za ovo mesto i opštinu imati ekonomske benefite.

-Izuzetno sam iznenađen onim što sam video. Samo pre nekoliko meseca razgovarali kada je cela ova ideja bila u nekoj začetnoj fazi, a sada već imamo priliku da vidimo ozbiljan objekat u koji je uloženo skoro 100 hiljada evra i u koji će za nekoliko meseci raditi i naši sugrađani, rekao je nakon obilaska Tasić.

Kako je Experta Piramida zainteresovana da zaposli radnike sa teritorije naše opštine, lokalna samouprava je ponudila logističku i tehničku podršku tokom konkursa za zapošljavanje. Kako saznajemo, u početnoj fazi planirano je 15, a kasnije i proširenje na 30 radnika.

-Koristim ovu priliku da pozovem sve zainteresovane, ljude koji žele da rade i budu deo tima Experte, da se jave kabinetu predsednika opštine ili na telefon 681 – 091 i da našoj tehničkoj službi ostave svoje podatke i CV dokumentaciju. Mi ćemo investitoru omogućiti tehničke i prostorne uslove da sa svakim kandidatom obave informativne razgovore gde će oni nakon toga odlučiti koji će broj i koje kandidate zaposliti. poručio je predsednik opštine.

Inače, u pitanju je konditorska firma koja se bavi handmade (ručnom) proizvodnjom keksa čija je godišnja proizvodnja 70 – 100 tona, a proizvode distribuiraju u veleprodaju zdrave hrane i rinfuzne robe, dok su u maloprodaji zastupljeni u market lancu Deleze Maxi.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Avgust 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31