Ministar Đorđević u Opovu i Barandi

Autor :  maj 08, 2019

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije Zoran Đorđević sastao se u Opovu sa predsednikom te opštine Zoranom Tasićem i posetio Udruženje paraplegičara i kvadriplegičara u Barandi.


Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije Zoran Đorđević posetio je opštinu Opovo. Na početku obilaska ministar Đorđević sastao se sa predsednikom opštine Zoranom Tasićem.

Nakon sastanka delegacija je posetila Udruženje paraplegičara i kvadriplegičara u Barandi. Predstavnici Udruženja su dodelilli plaketu ministru Zoranu Đorđeviću za izuzetan rad i doprinos na poboljšanju položaja osoba sa invaliditetom, a nakon toga ga i upoznali sa aktuelnim problemima sa kojima se susreću. Đorđević je izjavio da se Vlada Srbije trudi da pomogne onima, kojima je to potrebno.

Predsednik Udruženja paraplegičara i kvadriplegičara Opovo Sava Lazin ističe da ministarstvo, uz lokalnu samoupravu, svojom brigom olakšava život osobama sa invaliditetom.

Predsednik opštine Opovo Zoran Tasić navodi da je poseta ministra Đorđevića dokaz da su aktuelnoj Vladi podjednako važne sve opštine i sve grupacije ljudi.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević obećao je da će u prostorije ovog udruženja u Barandi biti uvedeno grejanje, kao i da će prostorije biti opremljene sa nekoliko novih kompjutera i televizora.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Avgust 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31