Marinika zbog besplatnog bureka postala "šiptarska majka"?

Autor :  maj 05, 2019

Onaj ko radi i živi u našoj zemlji u treba da poštuje naše zakone, našu zastavu, grb i naše tradicionalno nasleđe, poručili su građani Borče danas ispred pekare "Roma" u Ulici Bratstva i jedinstva u Borči, gde su mirno protestovali zbog toga što je brat vlasnika pekare vređao nacionalni identitet svih građana Srbije.

- Podržavali smo i pomagali pekara kad god je trebalo. Na našu ruku prijateljstva, naše nacionalno i ljudsko dostojanstvo, on je pogazio. U Borči živi veliki broj Albanaca i niko nikada nije imao problem. Borča je uvek gajila zdrave komšijske odnose i tako će ostati uvek, rekao je jedan od organizatora protesta "Gde nema poštovanja, tu nema ni poslovanja".

Prošle nedelje na Fejsbuku se pojavila fotografija brata vlasnika pekare koji pokazuje simbol albanskog dvoglavog orla. Fotografija je probudila revolt kod stanara ovog beogradskog naselja te su tim povodom otpočeli proteste. 

- Ovo je zaista jedan skandalozan gest, koji pritom nije ni malo naivan, jer se radi zaista o jedno velikoalbanskom pozdravu, a mi znamo kakve su u današnje vreme aspiracije Albanaca, odnosno želja da naprave Veliku Albaniju. Oni do Velike Albanije ne dolaze pesmama i perom, već svi znamo na koji način oni to žele da ostvare. Dakle, mi jednostavno bez razlike da li je Đuraj sa Madagaskara, da li je Albanac, Mađar, Australijanac ili Srbin na kraju krajeva, smatramo da niko u ovoj zemlji nema pravo da vređa kulturno nasleđe većine građana ove zemlje, rekao je Miloš Simović, jedan od građana Borče koji je izašao na ovaj protest.

Na situaciju u Borči reagovao je i predsednik Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj, koji je sebi svojstvenim rečnikom osudio sraman pokušaj nindža-beduinske opozicije, koja je, navodno braneći vlasnika pekare, zbog tepsije besplatnog bureka Srbe u sopstvenoj zemlji nazivala fašistima.

- Ustaška ku.va Marinika Tepić juče je unapređena u šiptarsku majku. Ali nju i ostale gladne dosmanlije Šiptar je gadno zaje.ao. Pobio je sve pse lutalice u okolini, pa im umesio besplatan burek. Kad tad se skupo plati ono što je kod Šiptara besplatno. Istina, keretina je vrlo ukusna, objavio je dr Vojislav Šešelj na svom twitter nalogu.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Septembar 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30