Marinika Tepić se "hrani" mržnjom i lažima!

Autor :  apr 18, 2019

Marinika Tepić, koja je nedavno prodala odborničku grupu Zorana Živkovića kako bi napredovala na mesto tajkunskog šofera, zaslepljena je mržnjom prema određenim nacionalnim manjinama i svima koji ne podržavaju njene političke opcije, a trenutno je tek u šestoj.


Svedočenje Stevana Jovanovića, člana IO Nacionalnog saveta Roma, u kojem tvrdi da im je Marinika fašističkim metodama, zabranjivala da dobiju prostor koji bi delili sa LSV, u kojoj se Tepićka tada nalazila. To je dokaz da se iza Marinikinog lažnog antifašizma krije sasvim nešto drugo. 

- Takav bes i nastup prema nama još nisam doživeo u životu. Mržnja je bukvalno izlazila iz njenih očiju. Govorila je da ćemo "zagađivati prostor, prljati..." i ne znam šta sve raditi. Ona se prema nama ponašala kao da smo stoka. I dalje sam u šoku kada se setim njenog divljanja i protivljena. Naša nacionalna zajednica uopšte nije mala. Prosto mi je neshvatljivo da iko iznosi takve fašističke stavove, svedočio je Jovanović.

Sada joj se priviđaju i navijači, a javnost se seća da je, dok je bila pokrajinska sekretarka za sport, primila zahtev za pomoć tadašnje uprave fudbalskog kluba Novi Sad. U usmenom razgovoru, Novosađani su tražili da se klub, koji nosi ime grada i ima višedecenijsku slavnu tradiciju, spasi od gašenja. Tepićeva je tada, u zgradi Izvršnog veća, pred nekoliko svedoka, na konstataciju da će bez finansijske pomoći više od tri stotine dece u omladinskoj školi Novog Sada završiti na ulici, kroz osmeh rekla: "Neka fašisti i završe na ulici", aludirajući na patriotsku orijentaciju kluba i kraja u kome je stacioniran.

Na pitanje da li je ona tu sekretar svih građana i klubova, dužan da radi po zakonu i u opštem interesu, ili politički komesar LSV, Tepićeva je besno odgovorila: "JA SAM OVDE VLAST! ZAVRŠILA SAM SA VAMA!".

Podsetimo i na sraman napad na novinarku RTS Mašu Ivkov i njenog oca, cenjenog akademskog slikara Zvonimira Santrača. Udruženje novinara Srbije stalo je u odbranu novinarke čiji je lapsus Marinika Tepić pokušala da zloupotrebi u političke svrhe, a potom i lažima da diskredituje Santrača, direktora Gradskog muzeja u Vršcu i ratnog vojnog invalida, kojeg gubitak većeg dela šake nije sprečio da nastavi sa svojim zapaženim umetničkim izrazom koji će jednog dana biti kulturno nasleđe i ponos našeg Vršca. 

I gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović tužila je šoferku Tepić zbog groznih laži koje o njoj besomučno ponavlja u javnosti. Tepićeva ovakvim ponašanjem dokazuje da je politički šljam koji ne preza od brutalnih neistina.

Bilo je i političkih progona i žrtava sujetne Tepićeve. Na njen egoizam i nenamensko trošenje sredstava ukazivao je Darko Parežanin, bivši predsednik Sportskog saveza Vojvodine. Tepićeva ga je otpustila bez obrazloženja, kao da joj je deda ostavio javnu funkciju. Po dolasku nove pokrajinske vlasti, Parežanin je, isključivo zbog znanja i kvalifikacija, vraćen na posao.

Marinika Tepić se u proteklih par nedelja dokazala i kao nasilnik. Zajedno sa Đilasom i Obradovićem učestvovala je u nasilju prema RTS, kao i u lomljenju Beograda. A, kada za takve stvari treba da se odgovara, ona se poziva na imunitet narodne poslanice, iako ne prisustvuje sednicama parlamenta.

Neuspešna balerina i propala novinarka/prepisivačica, na koju je Dinko Gluhonjić potrošio svoje najbolje dane gurajući je u BIRN-ove i druge svoje tvorevine, neispunjena je političarka koja je uprkos čestom menjanju stranaka stigla samo do mesta tajkunskog šofera. Ona je sama dokaz svoje licemernosti, osionosti i mržnje prema svemu što joj stoji na putu do vlasti, do koje, tako istrošena, nikada više neće doći.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Avgust 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31