SNS Pančevo : Odbornička grupa od danas ne napušta Skupštinu Grada Pančeva!

Autor :  apr 12, 2019

Odbornici Srpske napredne stranke obaveštavaju javnost i građane da će od danas biti u Skupštini Grada Pančeva i da ovom odlukom brane demokratske tekovine, ustavni poredak i izborna volja građana. Srpska napredna stranka navodi da gradske institucije neće biti taoci razjarenih hordi Saveza za Srbiju koji su pre neki dan upadali motornim testrama, pretili i sprovodilji nasilje širom Beograda.


Grupa demonstanata i vandala preti da Pančevu i svim građanima oduzme ono čime se naš grad ponosio, a to je politička kultura. Javnost je svedok da se odbornička grupa Srpske napredne stranke u ovom , ali i prošlom mandatu, bez obzira na političku pripadnost prema opoziciji odnosila demokratski, sa poštovanjem i uvažavanjem.

Međutim, sve ima svoje granice. Nećemo dozvoliti da Pančevci i lokalne institucije budu taoci šačice demonstranata, preletača i klasičnih interesdžija koji imaju samo jedan cilj - povratak na vlast i dalje razaranje Srbije i Pančeva. U njihovo vreme nestalo je preko 12 fabrika u Pančevu, a preko 7 hiljada radnika ostalo je bez posla.

Nećemo to dozvoliti u vreme kada je Pančevo, zahvaljujući predsedniku Aleskandru Vučiću krenulo u potpuni privredni oporavak, što dokazuje najavljeno otvaranje fabrike ZTF i dovođenje još jednog stranog investitora. U vreme kada se rekonstruišu ulice, renovira Bolnica,vrtići i škole, sve ono što su oni upropastili vladajući u Pančevu više od 20 godina.

Spoj nespojivih, koji čine fašista i Ljotićevac Boško Obradović, tajkuni Dragan Đilas i Vuk Jeremić, preletačica Marinika Tepić, Zoran Lutovac i okupljeni u ovom protivprirodnom Savezu koje jedino vezuje mržnja prema Aleksandru Vučiću, nasiljem pokušavaju da se vrate na vlast.

Obaveštavamo vas da ćemo na miran, civilizovan i demokratski način, kako danas tako i ubuduće da štitimo sve gradske institucije i građane Pančeva, od nasilnika, fašista, vandala, od onih koji biju žene, prete vešalima, motornim testerama i koji prete političkim neistomišljenicima. Nećemo dozvoljiti da lopovi i izdajnici sprovode nasilje u Pančevu. 

Odbornička grupa SNS u Skupštini Grada Pančeva.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jul 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31