Kako je Neša Smrad zaradio 188 hiljada evra?

Autor :  mar 26, 2019

Nenad Živković, u Pančevu poznatiji kao Smrad, lokalni bespoličar i lažnjak, samozvani Dinkov „novinar“, pre četiri godine pokušao je na aukciji da kupi list "Pančevac". Išao je do neverovatne sume od skoro 190 hiljada evra. Odakle Neši Smradu toliki novac?

Danguba, koja po Pančevu tavori i urušava mentalnu higijenu više od 20 godina, imao je 190 hiljada evra da ponudi. Da podsetimo, Pančevac je prodat za 233.000 hiljade evra. U procesu privatizacije medija, Neša Smrad imao je ideju da kupi i RTV Pančevo. Za koga? 

Odakle Neši Smradu precizno 188 hiljada evra?  Kada se ta cifra podeli na mesečnu prosečnu platu od oko 500 evra, dolazimo do frapantnog podatka! Toliki novac neko zaradi za ukupno 30 godina, a da ne potroši dinar! Skoro čitav radni vek prosečnog Srbina!

Znači, Neša smrad je uspeo što neko nije. Sakupio je 188 hiljada evra, a da ništa nije jeo, kupovao garderobu, verovatno zato nosi second hand sintetiku, nije plaćao račune. I još mu fali, jer opet urlajući poziva na razdor, nasilje i javno obeležavanje neistomišljenika.

Odakle mu pare? Da li od Hajnca? Znamo da nije gadljiv na novac iz inostranstva. Da li su pare od lokalnih moćnika bliskih politici DS i separatista iz Vojvodine republike, što i on zagovara? Da li od mamine penzije? Možemo samo da nagađamo... 

Rođeni narcis i materijalista, ceo život je u senci uspešnog brata, koji je rekao da mu ni u snu ne bi dao novac za kupovinu Pančevca ili bilo kakvog biznisa, jer i sam zna o kakvom smradu je reč. Brat još proverava da li ga je Smrad potkradao u tih sedam meseci staža, koliko je uspeo da nakrpi kod njega u firmi. Ne bi nas iznenadilo, to mu je u naravi.

A da je Neša Smrad nekim čudom kupio Pančevac, bio bi to horor film. Na naslovnim stranama delio bi ljude, sprovodio getoizaciju, fašizaciju, etiketirao, crtao mete na leđima. Ugušio bi Pančevo. Sreća da se Smrad oseća i da može jedino da guši njegove dangube. A sve je manje onih koji mu i dalje zapušenog nosa novčano veruju. Dinkov mali i projekat "zavadi pa vladaj" nestaje zauvek. 

Smrad bio - Smrad ostao.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jun 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30