U MARINIKE SU KRATKE NOGE: Preletačica laže, pa beži od suđenja!

Autor :  mar 22, 2019

Marinika Tepić, narodna poslanica sa sto lica, sto prezimena i u šestoj stranci, koja huška demonstrante na sukobe sa policijom, a onda se izmiče tako što se poziva na imunitet, inače "novinarska" igračka Dinka Gruhonjića i Dragana Đilasa vlasnika NUNS, ne odaziva se na suđenja po tužbama za klevetu. 

Ni pravosudnim organima nije jasno zašto ova preletačica, "važna persona" bez trunke dostojanstva, koja besomučno laže i obmanjuje javnost i izmišlja nepostojeće afere sa jasnom namerom da izazove inicidente situacije, ne dođe pred sud i objasni zašto to čini. 

Očigledno je da preletačica Marinika na sraman način, putem društvenih mreža, samo leči svoje komplekse, nastale gubitkom fotelje iz koje je pljačkala pokrajinski budžet, sa jasnom željom da se u istu vrati, bez obzira na posledice njenih laži kojima nanosi štetu gradovima, opštinama, privredi i građanima širom Srbije.

Njene laži razotrkivali su novinari, koje je sramota što se i ona poziva na tu profesiju. Čak se i BBC oglašavao zbog bezočnih neitinitih tvorevina koje je Tepićka spremna da sroči i javno iznese. Da podsetimo, Tepićka se po tužbi britanskog desničara Džima Dovsona za uvredu časti i pretrpljeni duševni bol pozvala na poslanički imunitet i odbila je da na sudu dokaže da je Dovson po opredeljenju fašista. 

Preletačici se svuda priviđaju fašisti, a onda se, tako zgranuta fašistima, pred stotinama kamera "liže" sa Boškom Obradovićem. Izgleda da su joj fetiš, a ne strah.

Njenim lažima više se ne može odrediti ni početak ni kraj, niti se može sagledati koliko je u njih spremna da se uplete, k'o pile u kučinu. Upreda ih u mrežu ozbiljnih obmana i izgovara bez srama i stida. Ali, neće moći uvek da beži, da se skriva i poziva na imunitet. U Marinike su kratke noge.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jul 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31