KAMPANJA BUDUĆNOST SRBIJE! Predsednik Vučić u Boru.

Autor :  mar 16, 2019

 - Ono što smo uradili za Bor u poslednjih nekoliko meseci trebalo je da uradimo pre 15 ili 20 godina. Imam puno poverenje u naše kineske prijatelje. Oni imaju puno poverenje u naše radnike. Uveren sam da vas pet hiljada možete da napravite razliku i da budete pokretač razvoja celog istoka Srbije – obratio se Vučić zaposlenima RTB Bor.

 

- Molim vas da budete marljivi i da pokažete da možemo da budemo kao najbolji rudnici i najbolje topionice na svetu. Hvala vam još jedanput što čuvate svoja ognjišta i što volite svoju Srbiju - rekao je Vučić. 

- Novo rukovodstvo će samo u ovoj godini da uloži 160 miliona evra. U narednih nekoliko godina uložiće oko dve milijarde. Očekujemo da za šest godina bude petostruko ili šestostruko veća proizvodnja U proteklih nekoliko godina je između naše dve zemlje potpisano i realizovano mnogo projekata, ali očekujem da ih bude još više. Ovo je prekretnica za RTB i kompaniju Zi Đin, ali je i važan projekat za odnose Srbije i Kine. Ova kompanija je garant da će se u Boru ostvarivati rudarska proizvodnja u skladu sa najvećim svetskim standardima i kada je u pitanju efikasnost i kvalitet, ali i zaštita na radu i ekologija - rekao je predsednik Vučić u razgovoru sa rukovodstvom kompanije Zi Đin Mining Group I Zi Đin Bor Copper.

Predsednik će posle pogona topionice bakra ZiJin Bor Copper d.o.o, očići Rogljevačke pivnice, gde će razgovarati s lokalnim vinarima. Predsednik će posle pogona topionice bakra ZiJin Bor Copper d.o.o, očići Rogljevačke pivnice, gde će razgovarati s lokalnim vinarima. 

U okviru posete predviđen je i obilazak završnih radova na zgradi Doma za decu i omladinu "Stanko Paunović" u Negotinu, kao i obnovljene Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Kladovu. 

U Ratkovu će predsednik obići poljoprivredno domaćinstvo Nikole Verbunkića i razgovaće s lokalnim poljoprivrednicima, a za 17.00 časova je u Boru previđeno da se predsednik Vučić i premijerka Ana Brnabić obrate građanima. 

Kampanja "Budućnost Srbije" počela je 7. februara, a cilj predsednika Vučića je da građanima predstavi šta je do sada urađeno i šta su budući planovi, ali i da čuje sugestije i primedbe građana.

izvor:rtvpancevo.rs, informer.rs, srbijadanas.rs

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jul 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31