Nastavljaju se preventivni pregledi u Pančevu. U subotu 16. marta u MZ Centar

Autor :  mar 14, 2019

Preventivni pregledi veoma su značajni jer nam omogućavaju  da  proverimo svoje zdravstveno stanje i ukoliko ima povećanih vrednosti šećera u krvi, masnoća  praćene povišenim pritiskom i gojanošću što spada u veliki rizik za nastanak mnogih hroničnih bolesti i mozemo na vreme da reagujemo i sprečimo da do razvoja bolesti dođe. Bez zakazivanja i odlaska kod lekara najlakši je način da proverimo svoje zdravlje.

 

Preventivni centar Doma zdravlja Pančevo u saradnji sa Opštom bolnicom Pančevo i Zavodom za javno zdravlje Pančevo organizuje akciju preventivnih pregleda u Mesnoj zajednici "Centar", Pančevo, ulica Maksima Gorkog 25, u subotu, 16.3.2019.godine od 8 časova.Preventivni centar Doma zdravlja Pančevo u saradnji sa Opštom bolnicom Pančevo i Zavodom za javno zdravlje Pančevo organizuje akciju preventivnih pregleda u Mesnoj zajednici "Centar", Pančevo, ulica Maksima Gorkog 25, u subotu, 16.3.2019.godine od 8 časova.
Zainteresovani građani imaće priliku da provere svoje zdravlje, izmere holesterol, trigliceride, šećer u krvi, odrede BMI i utvrde faktore rizika, a radiće se i UZ štitaste žlezde.

Preventivni centar Doma zdravlja organizuje akcije po radnim organizacijama , svoje zdravlje proverali su radnici  JKP-a „Vodovod i Kanalizacija“.

- Odziv je više nego dobar, uradili smo zaposlenima merenje krvnog pritiska i osnovne laboratorijske analize , i saveti oko zdravih stilova života. Sledeća akcija Preventivnog centra MZ Centar u subotu i zajedno sa kolegama iz bolnice organizovaćemo i ultrazvučne preglede štitaste žlezde, izjavio je dr Stojan Višekruna direktor Doma zdravlja.

- Kao korisnik preventivnih pregleda mogu da pohvalim ovu akciju Preventivnog centra Doma zdravlja , jer radnici Vodovoda su starija populacija i ovakvi pregledi im na vreme ukazuju na promene u organizmu i posledice koje se mogu javiti, dodao je direktor Vodovoda Aleksandar Radulović.

Preventivni centar u subotu 16. marta organizuju akciju preventivnih pregleda u MZ Centar planirani su i ultrazvučni pregledi štitne žlezde. Dovoljno je da se ponese zdravstvena knjižica ili neki lični dokument.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Maj 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31