I ove godine obeležen praznik žena u Gerontološkom centru Pančevo

Autor :  mar 08, 2019

Korisnice Gerontološkog centra Pančevo u društvu svojih vršnjaka i zaposlenih su obeležile praznik žena.Korisnice Gerontološkog centra Pančevo u društvu svojih vršnjaka i zaposlenih su obeležile praznik žena.Priređen im je prigodan program i dan ispunjen revijom frizura, igrom i pesmom. Već jedanaestu godinu za redom učenici srednje Tehničke škole u Pančevu dolaze i prave frizure našim bakama u prepodnevnim satima. Nakon završenih frizura oko podneva se organizovalo  revijalno takmičenje, gde žiri  proglašava pobednike za najlepše urađenu frizuru.


Muški deo korisnika na smeštaju u programu priredbe je čitao najlepše pesme naše poezije posvećene o ženi. Sama manifestacija se završila nastupom folklorne sekcije Gerontološkog centra sa spletom igara, koje su  se kasnije pretvorile u pravo veselje na zadovoljstvo svih prisutnih i učenika i profesora, zaposlenih i korisnika.

- Ovaj praznik je još jedna prilika koja je pokazala da ljubav zaista nije privilegija godina, jer  svako životno doba je doba u kojem se treba voleti i međusobno poštovati i uvažavati .Današnji dan je još jedna prilika, kojom smo pokazali da  poštujemo uvek i na svakom mestu ove divne dame,naše najstarije sugrađanke,  koje  nisu i nikada neće biti slabiji pol, jer one su stub ovog društva. -istakla je direktorka centra Tanja Lukić.


Obeležavanje praznika žena će trajati tokom čitavog dana, a program će se nastaviti u Klubu za odrasla i stara lica u ulici Josifa Marinkovića, gde će se takođe od 17 časova organizovati prigodan program posvećen članicama naših klubova. Tom prilikom će one izložiti njihove ručne radove, koji su proistekli iz njihovog sekcijskog rada u okviru likovne i sekcije ručnih radova.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Maj 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31