BELOCRKVANI SE SMEJALI: Razvaljeni Sergej glumio političara!

Autor :  feb 23, 2019

Glumac u ulozi političara, po scenariju i u režiji činovnika američke ambasade, Sergej Trifunović, pojavio se danas u Beloj Crkvi i izazvao salve smeha. Mumlajući promuklim glasom, izgubljenog pogleda, dekoncetrisan i dezorjentisan, priredio je izvrsnu komediju o propalom alkoholičaru i narkomanu, kojem su poroci ukrali većinu života.

Lider PSG obrukao je i ono malo članova što mu je ostalo, jer nije imao suflera da u pomogne u trenucima totalne izgubljenosti, dok je tumarao po napamet naučenom tekstu tužne mantre o Kurti, Murti i jahanju. Ovaj samootimajući lik ne vredi ni onog jednog ručka u Hiltonu, kada su mu nalogodavci uvalili patku zalivenu skupocenim vinom. 

Da sve bude još smešnije, par desetina ljudi u publici mislilo je da se njegov mamurni pokušaj govora o institucijama zaista na iste i odnosi, a on nikako nije uspevao da im saopšti da mu očigledno nije bilo dobro i da traži hitnu pomoć istih. Zaslepljeni glumom, aplaudirali su, smejali se, zviždali. A ništa razumeli nisu. 

Hteo je i da pozove na radikalizaciju ovakvih okupljanja, jer je direktiva eskalacija nasilja, ali nije imao snage, pa je samo odustao uz reči "ne znam ni šta da vas pričam". A onda je rekao da je došao "samo da se pogledaju u oči", što je bila čista laž, jer je imao stakleni pogled upecanog smuđa. Samo su ga ribokradice provalile.

Odradio, otišao, tezga prošla. Turneja cirkuskog klovna Truffauta ide dalje, dok jetra izdrži.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Maj 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31