Advokat Nazarčić i "Danas" potvrdili političku zloupotrebu Višeg suda u Pančevu

Autor :  feb 18, 2019

Vršački advokat Stevica Nazarčić, u naknadnoj pameti i želji za samoreklamiranjem, dao je izjavu dnevnim novinama "Danas" da je predsednica Višeg suda u Pančevu donela presudu u korist penzionera. Time je dokazao naše tvrdnje da je pravosuđe u Južnom Banatu u kandžama bivše vlasti, advokata i korupcije i da Stanka Simonović zloupotrebljava funkciju.

Predsednica Višeg suda u Pančevu Stanka Simonović NEMA NIKAKVA PRAVA da učestvuje u postupcima. Odluke Višeg suda donosi veće sudija, a ne predsednica suda. Nazarčić je potvrdio da Stanka Simonović drektno utiče na odluke veća, što je apsolutno protivzakonito i isključivo u političkom i interesu pojedinih advokata, među kojima je i on.  

Svedočenje Nazarčića poziv je za Ministarstvo pravde, Visoki savet sudstva, Apelacioni sud i nadležno tužilaštvo, da hitno reaguje i suspenduje predsednicu i sve sudije Višeg suda, jer zloupotrebljavaju ovaj državni organ, ne poštuju odluke Ustavnog suda i evidentno namerno uništavaju gradove i opštine u Južnobanatskom okrugu, a šteta se meri milionima evra.

Ono što politički subjektivni "Danas" naziva "hajkom na predsednicu suda", a nas "prorežimskim medijima", još jedan je u nizu dokaza da smo na pravom putu, kada tvrdimo da je pravosuđe Južnog Banata leglo korupcije zavijeno u ćutanje o kriminalnim delima Demokratske stranke dok su bili vlast.

Da podsetimo, Stevica Nazarčić je od 2008. do 2012. godine bio predsednik Skupštine opštine Vršac ispred Demokratske stranke i naplaćivao je penzionerima samodoprinos, da bi ih danas zastupao kao advokat i tvrdio da je to tada bilo protivzakonito. Kada je  lagao penzionere? Onda ili sada?

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Maj 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31