Predsednik Skupštine opštine Bela Crkva Marjan Aleksić obišao finalne radove na lokalnom putu Jasenovo-Dobričevo

Autor :  avg 07, 2019

Zahvaljujući dobroj saradnji lokalne samouprave opštine Bela Crkva sa republičkim i pokrajinskim institucijama, obezbeđena su sredstva za radove na lokalnom putu od Jasenova, preko Banatske Subotice, do izlaza iz Dobričeva prema Vojvodincima, u dužini nesto više od 6 km. Takođe, u Dobričevu je izgrađen i novi put prema rumunskoj granici dužine 1,8 km.

Finalne radove na asfaltiranju obišao je predsednik Skupštine opštine Bela Crkva Marjan Aleksić.

- Radovi se privode kraju na ovom putu, na radost svih nas, odnosno, na radost velike većine stanovnika opštine Bela Crkva. Kvalitet radova je na izuzetnom nivou, po svim evropskim propisima i standardima. Opština Bela Crkva je pretvorena u jedno veliko gradilište, u posledenjih nekoliko decenija nije bilo ovoliko kapitalnih projekata koji se rade istovremeno. U toku je i javni poziv za izgradnju nove sportske hale, nadamo se da će radovi na izgradnji hale uskoro i početi, a pokrajinska Vlada je opredelila sredstva za realizaciju projekta. Veliku zahvalnost dugujemo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji je inicirao realizaciju svih ovih radova na putevima, kao i republičkoj i pokrajinskoj Vladi na svesrdnoj pomoći i podršci. Kada pogledamo ovaj novi put koji je proširen na 6 metara i uporedimo sa onim starim koji je bio širine od 2 do 3 m, vidimo ogromnu razliku i meštani koji ovde žive i svi dobronamerni stanovnici opštine Bela Crkva izrazili su svoje zadovoljstvo zbog ovih radova, jer smo dobili jedan od najboljih puteva na teritoriji opštine Bela Crkva“ – rekao je Aleksić.


Predsednik SO Bela Crkva dodao je da se trenutno izvode radovi i u ulici Jovana Popovića i istakao značaj kompletne zamene vodovodne i kanalizacione mreže, čime će se rešiti i problem otpadnih voda Doma zdravlja.

Radovi se izvode i na izgradnji novog trotoara, parking mesta, novog kolovoza i uređenju zelenih površina, objasnio je Aleksić.

Ovi radovi će značajno uticati na bezbednost svih učesnika u saobraćaju, ali i na kvalitet života stanovnika opštine Bela Crkva.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Avgust 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31