Bela Crkva dobila novu pijacu zahvaljujući saradnji sa Rumunijom

sep 15, 2019
Nova pijaca sagrađena je u Beloj Crkvi u okviru projekta koji ta Opština realizuje u saradnji sa Oravicom iz susedne Rumunije. Projekat je realizovan sredstvima EU, preko IPA projekta.

Biznis žena godine i modna kreatorka Suzana Perić održala edukaciju svim predstavnicama Udruženja žena iz Južnog Banata

sep 15, 2019
U Kovačici je pre svega bilo prijatno i zanimljivo boraviti. U “Relaxu” je održan seminar o implementaciji tradicionalnog veza i drugih tehnika koje se primenjuju u stvaralaštvu Udruženja žena u savremenu tekstilnu industriju. Modna kreatorka, biznis žena godine i urednica Bazara Suzana Perić i stilista Filip Maksimović bili su gosti u Kovačici , tako da su predstavnice Udruženja žena dobile odlične savete – kako što bolje prezentovati, ali i komercijalizovati svoje proizvode.

Prvenstvo Srbije serijskom MK puškom: Pančevci pet puta zlatni

sep 15, 2019
Takmičari SD Pančevo 1813 imali su najviše uspeha prvog dana Prvenstva Srbije serijskom malokalibarskom puškom, koje je u organizaciji SK „Živko Relić Zuc“ počelo u Sremskoj Mitrovici. Takmičili su se pioniri i pionirke.

FUDBAL U SAKULAMA I BARANDI, ŽELJA DOMAĆIN VOJVODINI

sep 15, 2019
Ovog vikenda ljubitelji fudbala imaće priliku da gledaju utakmice u Sakulama i Barandi, dok su drugoligaši na gostovanjima. Sprskoligaši FK Železničar i Dinamo takođe danas igraju svoje utakmice.

Planinarski savez Srbije: DAN PEŠAČENJA – SRBIJA 2019

sep 15, 2019
Planinarski savez Srbije 14. septembra 2019. godine organizuje najveću ovogodišnju planinarsku akciju ,,Dan pešačenja 2019.” pod sloganom SRBIJA HODA!“Dan pešačenja” predstavlja poziv javnosti Srbije da se toga dana “pokrene” i “hoda”. Planinari iz cele Srbije pozivaju mlade i stare, porodice, tinejdžere, penzionere, zaposlene, školarce, studente, umetnike da se priključe akciji i prepešače 100 metara ili celu predviđenu stazu. Pešačiće se ulicama, parkovima, prirodom, planinama Srbije… 

Nova poslovna zona u Pančevu! (VIDEO)

sep 13, 2019
Severna poslovna zona II biće proširena za 22, 6 hektara i uskoro na ovom zemljištu bi novi investitor trebalo da počne da gradi fabriku. Ovu informaciju potvrdio je i predsednik Aleksandar Vučić. Ipak, osim novih investicija, lokalna samouprava u skladu sa privrednom politikom vodiće i računa o ekološkim aspektima.

SNS : Mladi, dođite po besplatne vaučere za kulturne manifestacije

sep 13, 2019
Srpska napredna stranka poziva sve mlade koji napune 18 godina da dođu u gradsku upravu i uzmu vaučere koje mogu da koriste za sve kulturne manifestacije koje se održavaju u Pančevu i mesnim zajednicama. Prema rečima gradskog većnika za kulturu, Nemanje Rotara, Pančevo je jedini grad u Srbiji koji ima ovakvu vrstu podsticaja za mlade čime se oni, kako je naglasio, od punoletstva usmeravaju na univerzalne i trajne vrednosti.

Stiže novi strani investitor! Odbornici usvojili plan detaljne regulacije za Severnu zonu II

sep 13, 2019
Milenko Čučković obavljaće funkciju većnika za socijalna pitanja i zapošljavanje, dok je vd mandat direktoru Arhiva Mirku Rupiću produžen na još godinu dana. Došlo je i do kadrovskih promena u pojedinim domovima kulture u selima, a sigurno dve najvažnije tačke koje su obeležile sednicu Skupštine Grada jesu rebalans i usvajanje plana detaljne regulacije za Severnu zonu II.
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Septembar 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30