Atletičari Dinama na ekipnom Prvenstvu Srbije

Autor :  sep 06, 2018

AK ,,Dinamo“ je nastupio u muškoj i ženskoj konkurenciji na ekipnom Prvenstvu Srbije u kategoriji starijih juniora, održanom u Novom Sadu. 

- Zauzeli smo u obe konkurencije šesto mesto. Moramo naglasiti da se na ekipnom prvenstvu boduju sve atletske discipline za koje naš klub nema adekvatne uslove za pripremanje kao što su preponsko trčanje, bacanje i skokovi ali smo ipak dostojno reprezentovali atletiku Pančeva. U trkačkim discilinama smo u obe konkurencije bili među najboljim ali su nam tehničke discipline slabije, kaže trener Ljupčo Cvetskoski.
Na ekipnom Prvenstvu Srbije AK ,,Dinamo“ su uspešno predvodili mladi treneri Sloba Marinkov, Filip Vlajić i Tamara Polić uz pomoć Ljupčeta Cvetkoskog.
- Ovom prilikom moramo se zahvaliti svim takmičarima koji su nastupili za naš klub na nesebičnom zalaganju i maksimalnom trudu koji su uložili na takmičenju, kaže Cvetskoski.
Po uspešnosti klubova na svim zvaničnim takmičenjima AK ,,Dinamo“ Pančevo nalazi se na šestom mestu što je fantastičan uspeh jer smo najbolje plasirani klub bez atletske staze u Srbiji.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije