Članci poređani po datumu: utorak, 03 septembar 2019

Broj saobraćajnih nezgoda u prethodnom periodu je u porastu. Uzrok tome su visoke temperature, ali i konzumiranje alkohola, kažu lekari iz Prijemnog odeljenja pančevačke Bolnice.

Objavljeno u Vesti

JKP „Elan“ iz Kovačice brine da javne površine na teritoriji opštine budu uređene. Tokom avgusta ovo preduzeće radilo je i na sanaciji betonskih površina u Kovačici i Padini.

Objavljeno u Vesti
utorak, 03 septembar 2019 23:08

Svim penzionerima jednokratno 5.000 dinara

Svi penzioneri u Srbiji će dobiti do kraja godine jednokratnu pomoć od 5.000 dinara, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić.Predsednik Aleksandar Vučić najavio je da će penzioneri dobiti i povećanje penzija od decembra ili januara.

Objavljeno u Vesti

Seleuš, odnosno naselje Kolonija, 8 septembra biće domaćin po četvrti put sada već tradicionalna manifestacije "Seleuški višeboj". Početak je planiran za 12 časova.

Objavljeno u Vesti

Stefan Jovanov boravio je sedam dana na reprezentativnim priprema u Kragujevcu. Stefan je dobio velike pohvale od strane stručnog štaba zaduženog za bacačke discipline, a treneri su rekli da odavno nisu videli takav potencijal i talenat, kao i da je pred njim svetla budućnost.

Objavljeno u Vesti
utorak, 03 septembar 2019 08:46

Završen remont bagera u Rudniku Kovin

Rudnik Kovin je nakon remonta plovnog bagera "Kovin I" kao i i svih pratećih postrojenja za preradu iskopanog uglja nastavio rad na iskopu uglja u petak 30.08.2019. 

Objavljeno u Vesti