Članci poređani po datumu: sreda, 07 avgust 2019

Gradsko veća  podržalo je danas projekat javno  – privatnog partnerstva bez elemenata koncesije za finansiranje, izgradnju i održavanje lokalne putne infrastrukture na teritoriji Pančeva. Saša Pavlov, gradonačelnik Pančeva,  rekao je da ovaj projekat neophodan zbog investitora koji su već došli u naš grad, ali i zbog formiranja boljeg ambijenta za sve Pančevce, kao i za veće konkurentnosti grada.

Objavljeno u Vesti
sreda, 07 avgust 2019 20:30

Otvoren put Baranda – Sakule (VIDEO)

Na zadovoljstvo meštana Opštine Opovo, odnosno Sakula i Barande danas je svečano otvoren put koji povezuje ova sela. Zahvaljujući projektu izgradnje lokalnog puta meštani će brže stizati do Pančeva, Beograda i Opštine Kovačica.

Objavljeno u Vesti

Jedanaesti Ex Yu Rock Fest održaće se 10. i 11. avgusta  u okviru manifestacije „Dani druženja“ u Starčevu. Nastupiće rok izvođači iz zemlje i regiona. Festival će otvoriti grupa „Vesele osamdesete“ iz Kragujevca.
Na tradicionalnom Ex Yu Rock festu u Starčevu nastupiće popularna imena sa prostora bivše Jugoslavije, ali će se predstaviti i mlade, neafirmisane grupe. Zvezde ovogodišnjeg Rock festa biće sarajevski Nervozni poštar i YU grupa.

Objavljeno u Vesti
sreda, 07 avgust 2019 20:21

Novi ležeći policajci u Glogonju

U Glogonju, zbog povećane bezbednosti u saobraćaju u zoni škole postavljene su dve ležeće platforme preko pešačkih prelaza. Pored toga poboljšana je i signalizacija puta pa se očekuje smanjenje broja incidenata u ovoj zoni.

Objavljeno u Vesti

Zahvaljujući dobroj saradnji lokalne samouprave opštine Bela Crkva sa republičkim i pokrajinskim institucijama, obezbeđena su sredstva za radove na lokalnom putu od Jasenova, preko Banatske Subotice, do izlaza iz Dobričeva prema Vojvodincima, u dužini nesto više od 6 km. Takođe, u Dobričevu je izgrađen i novi put prema rumunskoj granici dužine 1,8 km.

Objavljeno u Vesti