Članci poređani po datumu: subota, 03 avgust 2019
subota, 03 avgust 2019 14:20

SAOPŠTENJE PREDSEDNIKA OPŠTINE OPOVO

Asfaltiranje kolovoza na putu Baranda – Sakule je završeno i ostalo je da se da se finiširaju završni radovi na saobraćajnoj signalizaciji i uređenju bankina i kanala. U kabinetu predsednika opštine održan je sastanak između predstavnika lokalne samouprave i firme Strabag na kojem je dogovorena preostala dinamika radova i naknadne ispravke na saobraćajnici. Tim povodom predsednik opštine Opovo dr Zoran Tasić izdao je saopštenje za javnost:

Objavljeno u Vesti

Kako saznaje RTV Pančevo, noćas oko 2 sata došlo je do saobraćajnog  udesa u kojem je jedna osoba izgubila život, a druga povređena

Objavljeno u Vesti

Data oprema italijanskog proizvođača „Ansaldo Energia“ dopremljena je pomorskim putem iz luke u Đenovi do luke u Konstanci u Rumuniji, a odatle dalje Dunavom do Pančeva. „Izbor je pao na gasnoturbinska postrojenja proizvođača „Ansaldo Energia“ usled visokog nivoa njihove efikasnosti i pouzdanosti, potvrđenog iskustvom grupe „Gazprom energoholding“ u korišćenju takvih turbina u elektranama u Rusiji.

Objavljeno u Vesti
subota, 03 avgust 2019 11:13

Osmi Moto skup u Crepaji

U Crepaji će 3. avgusta biti održan 8. Moto skup u organizaciji Kluba „Speed Hunters“ iz ovog mesta. Na skup će doći bajkeri iz cele Srbije najavlju organizatori, a skup će biti održan kod Železničke stanice.

Objavljeno u Vesti
subota, 03 avgust 2019 10:59

Ilinden – slava svih Makedonaca

U Jabuci je danas obeležena seoska slava Ilinden, praznik svih Makedonaca. Uz rezanje slavskog kolača, prisutnima su se obratili predstavnici makedonske nacionalne manjine i predsednik Saveta Mesne zajednice.

Objavljeno u Vesti

Na glavnom jezeru u Beloj Crkvi počeo je vaterpolo turnir „Keel kup“ koji će trajati od drugog do četvrtog avgusta. Takmičiće se osam grupa iz Srbije i biće organizovana proslava povodom petogodišnjice održavanja.

Objavljeno u Vesti