Članci poređani po datumu: petak, 02 avgust 2019
petak, 02 avgust 2019 15:33

Uhapšen zbog nasilja u porodici

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su S. M. (1966) iz okoline Opova, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i izazivanje opšte opasnosti.
On se sumnjiči da je pretio bivšoj nevenčanoj supruzi, kao i da je zapalio automobil u njenom dvorištu.

Objavljeno u Vesti
petak, 02 avgust 2019 13:27

Odzvonilo lažnim sniženjima

Lažnim sniženjima je došao kraj. Trgovac više neće smeti da kupce mami velikim popustima, ako takvih nema u radnji. Velika sezonska sniženja imaće vreme i rok trajanja, a brojke o popustima moraće i da se potvrde i konkretnim cenama – pre i posle sniženja.Lažnim sniženjima je došao kraj. Trgovac više neće smeti da kupce mami velikim popustima, ako takvih nema u radnji.

Objavljeno u Vesti

Predsednik je odao da može samo da kaže da je to velika kompanija iz Bavarske i da je reč o velikoj investiciji.Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je gostujući u Jutarnjem programu TV Pink da čeka potvrdu za dolazak još jedne nemačke kompanije u Pančevo i da samo može da kaže da je to velika kompanija iz Bavarske i da je reč o velikoj investiciji.

Objavljeno u Vesti

Novi video gastroskop od danas radi u Kabinetu za endoskopiju Opšte bolnice Pančevo. Komercijalna banka prepoznala je potrebu pacijenata i obezbedila sredstva, više od dva miliona dinara, za kupovinu novog aparata.Prvoj  pacijentkinji već danas je urađen pregled novim video gastroskopom.

Objavljeno u Vesti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su osamaestogodišnjeg muškarca iz Kovina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanjeSumnja se da je on silovao sedamnaestogodišnju devojku u pomoćnom objektu domaćinstva u kom ona živi.

Objavljeno u Vesti

Mašinska škola u Pančevu je uključena u proces reforme srednjih škola, koji podrazumeva i dualno obrazovanje. Od naredne školske godine, što je novina, i poslodavci će imati više obaveza prema učenicima koji dolaze kod njih na praksu.Prethodne godine kroz sistem dualnog obrazovanja prošlo je šezdesetak učenika prvog razreda Mašinske škole. Međutim, to nije novina za Mašinsku školu, koja je, zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa pojedinim lokalnim poslodavcima, već slala učenike na praksu.

Objavljeno u Vesti

Projekat „Uređenja i opremanja parka za bicikliste u sklopu Sportsko rekreativnog centra u Opovu“ je završen krajem jula i tim povodom Opovo su posetili članovi Biciklističkog kluba „Crvena Zvezda“. Bicikliste je dočekao predsednik opštine dr Zoran Tasić koji je sa biciklistima razmenio iskustva i saslušao njihove sugestije i istakao značaj biciklističkog sporta, rekreacije i aktivnog odmora u okviru turističke ponude Opštine Opovo, kao i izgradnju novih biciklističkih staza.

Objavljeno u Vesti

Za upravljanje javnim finansijama, Opština Plandište je, u konkurenciji 140 gradova i opština, zauzela 8. mesto. Vlada prihvatila stav lokalne samouprave da u Opštini Plandište moraju ostati tri osnovne škole. Izuzetna saradnja sa Vladom Srbije i Pokrajinskom vladom.Redovni prijem građana poslednjeg radnog dana u nedelji. O Plandištu govori predsednik Opštine Jovan Repac.

Objavljeno u Vesti
petak, 02 avgust 2019 08:28

Rudnik Kovin u planiranom remontu bagera

Privredno društvo za podvodnu eksploataciju uglja "Rudnik Kovin" AD u planiranom je remontu bagera, koji će trajati mesec dana.

Objavljeno u Vesti