Članci poređani po datumu: ponedeljak, 12 avgust 2019

Unija mladih Srpske napredne stranke Pančevo povodom međunarodnog Dana mladih koji se obeležava 12. avgusta, organizovala je akciju uređenja, farbanja i čišćenja dečijeg igrališta u ulici Žarka Fogoraša kod “Kule”.  Predsednica Aleksandra Timotijević  istakla je da je preko 30 aktivista Unije mladih SNS-a  danas farbalo mobilijar na dečjem igralištu,  a da će već u ponedeljak biti zemenjene sve polomljene klackalice i ljuljaške kako bi najmlađi mogli bezbrižno da se igraju.

Objavljeno u Vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će država rešiti problem kanalizacije u Srbiji i da je za taj posao izdvojila milijarde dinara. Među gradovima koji će dobiti najviše novca nalaze se Novi sad, zatim Kragujevac, Niš, pa Pančevo, gde se očekuje računica koju ćemo uskoro dobiti,  Zrenjanin ima, Kraljevo ima.

Objavljeno u Vesti
ponedeljak, 12 avgust 2019 11:22

Godišnji pomen general-majoru Enesu Tasi

Na pančevačkom Novom groblju održan je godišnji pomen u znak sećanja na general-majora Enesa Tasu. 

Objavljeno u Vesti

Tradicionalna manifestacija „Paprikašijada“ u Češkom selu 17.08.2019. ove godine, u večernjim satima, obogaćena je rok festivalom pod nazivom „Srpski Banat“. Naša želja je da oživimo ovo autentično selo i da kroz atraktivne sadržaje zadovoljimo potrebe i mlađe publike.

Objavljeno u Vesti
ponedeljak, 12 avgust 2019 11:00

Održana 14. Vajarska Kolonija u Jasenovu

Vajarska kolonija u Jasenovu postala je internacionalna manifestacija sa preko 100 realizovanih skulptura respektabilnih  umetnika iz različitih zemalja. U okviru kolonije, iz godinu u godinu nastaju radovi različitih likovnih izraza i senzibiliteta visokog umetničkog kvaliteta. Svedočanstva o vezi umetnika i prelepog ambijenta plaže Gat i slapova reke Karaš, nalaze se u parku skulptura , nastalom iz ove višegodišnje razmene energija.

Objavljeno u Vesti