Članci poređani po datumu: četvrtak, 01 avgust 2019
četvrtak, 01 avgust 2019 14:22

Nova cena grejanja u Pančevu

Odlukom Nadzornog odbora JKP“Grejanje“ i saglasnošću odbornika pančevačke Skupštine došlo je do korekcije cene grejanja u Pančevu.To je urađeno u skladu sa Uredbom o utvrđivanju Metodologije za odredjivanje cene, a povećanje cene od 6,2 odsto odnosi se samo na korisnike koji uslugu grejanja plaćaju po kvadratnom metru.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 01 avgust 2019 12:34

Brže do lekara, manje gužve

Početkom jula u Domu zdravlja počeli su da rade još jedan pedijatar i ginekolog. Ovo "pojačanje" smanjiće gužve i pacijentima omogućiti da brže i lakše dolazi na pregled kod izabranog pedijatra i ginekologa. Zahvaljući projektu Ministarstva zdravlja uskoro će lakše i brže na preventivne preglede i mamografiju za rano otkrivanje raka dojke u pančevačkom Domu zdravlja. 

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 01 avgust 2019 12:27

Sećanje na žrve „Oluje“ u Krušedolu

I ove godine Srbija će odati poštu žrvama operacije „Oluja“, skupom koji će biti održan u nedelju 4. avgusta sa početkom u 19 sati na platou ispred manastira Krušedol na Fruškoj gori. Na skup će otići i „Krajšnici“ koji su bežeći iz Hrvatske spas i novi dom pronašli u Pančevu.

Objavljeno u Vesti

U organizaciji Mesne zajednice Sefkerin očekuje nas trodnevni program za seosku zavetinu Mandalinu (Sv. Marija Magdalena). Od 3. do 5. avgusta u okviru programa biće više kulturnih, zabavnih i sportskih događaja.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 01 avgust 2019 12:05

OFK Vrsac - SLOGA 1:0 (0:0)

U trećoj pripremnoj utakmici Sloga je poražena od srpskoligaša iz Vršca. Bez obzira je ekipa iz Plandišta nastupila u kombinovanom sastavu bez 5 standardnih prvotimaca, momci su se u lepom svetlu predstavili vršackoj publici i poprilično namučili domaćina.

Objavljeno u Vesti