Članci poređani po datumu: ponedeljak, 15 jul 2019

Zbog radova na sanaciji havarije na magistralnom vodu Javno preduzeće „Mladost“ Opovo obaveštava korisnike u Barandi i Sakulama da će 17. jula (SREDA) biti bez vodosnabdevanja u vremenskom intervalu od 8:00 do 15:00 časova.

Objavljeno u Vesti

Jako nevreme sa olujnim vetrom koje je zahvatilo teritoriju opštine Bela Crkva, odnelo je krov na kući domaćinstva porodice Bene iz Dobričeva. Nakon pomoći prvih komšija i meštana sela Dobričevo, predsednik opštine Bela Crkva Darko Bogosavljević, obišao je domaćinstvo porodice Bene i dogovorio na koji način će lokalna samouprava pomoći u sanaciji štete.

Objavljeno u Vesti

Fabrika Utva u Pančevu posle više od 30 godina samostalno pravi avione, „Sovu“ za domaće i inostrano tržište i modifikovanu Utvu 75 za Arape, ali i naoružanje za Jugoimport SDPR koje se stavlja na letelice i borbene sisteme, poput oklopnih vozila „Lazar“ i „Miloš“.

Objavljeno u Vesti

Deca iz Glogonja  2008. godište i mlađa nadmetala su se za vikend sa svojim vršnjacima iz Kačareva, Beograda i Pančeva. Povod je bio Petrovdan, koji se u ovom mestu obeležava kao seoska slava. Iz ovih utakmica svi su „izašli“ kao  pobednici, ujedno ovo je bio povod da se deca druže i razmene iskustva.

Objavljeno u Vesti
ponedeljak, 15 jul 2019 11:07

Havarija na vodovodnoj mreži

Zbog havarije na vodovodnoj mreži vez vode je u 10 časova i 50 minuta ostao Bavaništanski put, od pruge do Doma slepih. Sanacija havarije je u toku.

Objavljeno u Vesti