Članci poređani po datumu: ponedeljak, 17 jun 2019

Na magistralnom putu M-24 između Crepaje i Kovačice u toku su radovi na rekonstrukciji puta. Inicijativa je potekla od čelnika lokalne samouprave, a finansijski podržava celokupan posao Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Objavljeno u Vesti

BUDI festival je međunarodnog karaktera i kroz mnoštvo raznih umetničkih kategorija (stvaralaštva)  omogućava deci do 15 godina da iskažu svoje talente. Glavni ciljevi svakog BUDI-ja su približavanje umetnosti i kulture deci, prevazilaženje barijera staromodnih institucija, podsticanje kreativnosti i razvijanje talenata kod dece u raznim podsticajnim vidovima kreativnosti, kao i upoznavanje dece sa drugim kulturama i pružanje podrške inkluziji marginalizovanih grupa

Objavljeno u Vesti

JKP Zelenilo i ove godine organizuje konkurs za odabir najlepše uređenih bašti i balkona u Pančevu .Pravo učešća u ovom takmičenju imaju samo kandidati sa teritorije Grada Pančeva a zainteresovani se mogu prijaviti od danas pa sve do 01.jula.

Objavljeno u Vesti

PU Pančevo poziva sve sugrađane da povodom Dana policije, prisustvuju svečanosti koja će se održati dana 19.juna 2019. godine u 13,00 časova, na platou ispred Vatrogasnog doma u Pančevu u ul. Žarka Zrenjanina broj 96.

Objavljeno u Vesti