Članci poređani po datumu: sreda, 08 maj 2019
sreda, 08 maj 2019 20:18

Mala matura, da li ste spremni?

Uskoro počinju, ako već nisu, poslednje pripreme za polaganje male mature. Poznata i priznata kovačička gimnazija u svetu obrazovanja pripremila je program za dan otvorenih vrata.

Objavljeno u Vesti

Rekonstrukcija lokalnog puta Baranda – Sakule – idvorska raskrsnica definitivno postaje realnost i početak radova očekuje se vrlo skoro. Danas je predsednik opštine dr Zoran Tasić zajedno sa direktorom komunalnog preduzeća Draganom Živkovićem, rukovodiocem Odeljenja za privredu i finansije Opštinske uprave Opovo Slavkom Mančevim i predstavnicima firme Štrabag i Nadzornog organa JP „Putevi Srbije“, održao radni sastanak nakon kojeg su svi zajedno obišli trasu koja će se raditi.

Objavljeno u Vesti

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije Zoran Đorđević sastao se u Opovu sa predsednikom te opštine Zoranom Tasićem i posetio Udruženje paraplegičara i kvadriplegičara u Barandi.

Objavljeno u Vesti

Jedna od mera lokalnog akcionog plana zapošljavanja je i Sajam, koji je održan danas na Korzou. U ponudi je bilo više od 400 radnih mesta, a 40 poslodavaca tražilo je radnike raznih profila.

Objavljeno u Vesti

Bijenale umetničkog dečijeg izraza u organizaciji Kulturnog centra i Udruženja građana BUDI, održaće se osmi put.

Objavljeno u Vesti