Članci poređani po datumu: utorak, 07 maj 2019

Pacijenti od naredne nedelje lečiće se u novom, rekonstruisnom delu Bolnice, izjavio je za regionalnu RTV Pančevo doktor Slobodan Ovuka, direktor pančevačke Bolnice.U toku su završni radovi i čišćenje objekta.


Posle godinu i po dana od početka radova na rekonstrukciji internističkog bloka, pacijenti mogu da očekuju da se od naredne nedelje leče u najsavremenijim uslovima za dvadeseti prvi vek, rekao je doktor Slobodan Ovuka, direktor pančevačke Bolnice.

On ističe da su  radovi faktički završeni i da se sada radi na čišćenju objekta i ispitivanju elektronike u celoj zgradi. Pacijenti koji su bili smešeni na hirurgiji dok su trajali radovi na rekonstrukiciji ovog dela bolnice već od naredne nedelje biće preseljeni u nove sobe.

Pored neurološkog i grudnog odeljenja, u rekonstruisani deo zgrade biće vraćeno i sve ono što je  bilo smešteno ovde, do početka radova.

Prema rečima doktora Ovuke,urađen je ogroman posao za godinu i po dana i Pančevci, ali i svi oni koji dolaze u našu bolnicu imaće najsavremenije uslove za lečenje. Do kraja godine stići će i novi kreveti i ostala oprema neophodna sa savremeno lečenje.

Objavljeno u Vesti

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas s nemačkim investitorom, koji u Srbiji donosi visokotehnološku investiciju, a reč je o kompaniji "MTU AERO ENGINES"!!!

Objavljeno u Vesti
utorak, 07 maj 2019 13:17

PANČEVAČKI MATURANTSKI PLES

Grad Pančevo - Kancelarija za mlade grada Pančeva i Dom omladine Pančevo ove godine dvanaesti put organizuju manifestaciju za maturante i maturantkinje grada Pančeva, povodom završetka srednjih škola, pod nazivom „Pančevački maturantski ples“. Maturanti i maturantkinje će, prema koracima uvežbanim sa koreografima plesnog kluba „Beodens“ iz Pančeva, u parovima otplesati koreografiju u trajanju od 5 minuta, te na taj način zajedno obeležiti završetak srednje škole.

Objavljeno u Vesti

Redakcija portala "ePančevo" saznaje da JKP "Grejanje nema trenutno mogućnosti da startuje sa grejanjem.

Objavljeno u Vesti