Članci poređani po datumu: ponedeljak, 06 maj 2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će sutra u 13.30 , kako je najavio, sa jednim važnim evropskim investitorom objaviti veliku novu investiciji u Srbiji, a reč je o fabrici najviše tehnologije.

Objavljeno u Vesti

Memorijalni centar Dr.Janka Bulika i Turistička organizacija opštine Kovačica imaju tu čast da Vas pozovu na treće Međunarodno prvenstvo u kuvanju i jedenju brindzovih knedli Kovačica 2019.

Objavljeno u Vesti

Crveni krst objavio je program obeležavanja Svetskog dana Crvenog krsta i „Nedelje Crvenog krsta“ za koje je Međunarodna federacija društava Crvenog krsta i Crvenog polumeseca ove godine opredelila temu:#LJubav.

Objavljeno u Vesti

Glasnogovornik ĐILASOVIH PROTESTA Milojko Pantić uhapšen je sinoć, nakon što je svojim vozilom "ford fokus" udario u džip interventne jedinice na Novom Beogradu!

Objavljeno u Vesti

Subota 11.05.2019 godine donosi nam kvalifikacionu utakmicu između reprezentacija Srbije i Slovenije u okviru“Rugby Europe International Championship”.

Objavljeno u Vesti
ponedeljak, 06 maj 2019 10:47

Srpski džudo u Kačarevu

Kačarevo je bio centar džudo dešavanja ovog vikenda u Srbiji.Preko tristotine takmičara iz Rumunije, Mađarske, Republike Srpske i Srbije sjatilo se u Kačarevu kako bi uveličali prvi međunarodni džudo turnir "Kačarevo open".

Objavljeno u Vesti