Članci poređani po datumu: utorak, 14 maj 2019

Sudija koji greši i ponavlja greške, čak i posle jasnih upozorenja viših, ozbiljnijih i merodavnijih instanci, stvara sumnju da to čini svesno i da postoje motivi koji su mu ispred pravde i istine. Ti motivi uglavnom su materijalne prirode, mada ne treba isključiti ni želju za moći i dominacijom nad drugima. 

Objavljeno u Vesti

I pored svih napora da se predupredi eventualni nedostatak krvi, na žalost, zbog povećane potrošnje, došlo je nestašice krvih grupa A i O te je upućen HITAN apel Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine.

Objavljeno u Vesti

Noćas oko 03:00h dvojica nepoznatih počinilaca upali su u kafić U Mackou u Padini i zapalila stolove i stolice koje su prethodno polili benzinom!

Objavljeno u Vesti

Predstavljamo vam novi red vožnje SP Lasta koji će biti na snazi tokom izvođenja radova na rekonstrukciji lokalnog puta Baranda – Sakule.

Objavljeno u Vesti

Prošlog vikenda obijen je i opljačkan objekata Udruženja vinara i vinogradara „Sveti Trifun“ u Dolovu, čiju izgradnju je finansirao Grad Pančevo, Mesna zajednica Dolovo i samo udruženje. Policija je brzo reagovala i nađena je stolarija koja je skinuta sa objekta.

Objavljeno u Vesti

Prirodni park “Ponjavica” atrakcija je za turiste, ali i obližnje meštane. Iako se most na ovoj reci rekonstruiše, to ne sprečava strastvene pecaroše da uživaju u prirodi i ovom hobiju.

Objavljeno u Vesti

Tim za prevenciju borbe protiv trgovine ljudima Grada Pančeva u saradnji sa  Cvenim krstom Pančevo u sklopu obeležavanja „Nedelje Crvenog krsta“ organizuje Dečiji sajam borbe protiv trgovine ljudima,  u sredu  15.05.2019. od 9:00 u predškolskoj ustanovi „Petar Pan“ u naselju Misa.

Objavljeno u Vesti