Članci poređani po datumu: ponedeljak, 13 maj 2019

Kandidatura sudije Milice Gavrančić za predsednika Osnovnog suda u Vršcu podigla je stručnu javnost, jer njeni dosadašnji "rezultati" govore više u prilog oduzimanja funkcije, nego ka napredovanju. Na stranu to što iza priče o kandidaturi Gavrančićeve stoje tajkuni, čije privatne političare je narod smestio u istoriju.

Objavljeno u Vesti

Kao što je najavljeno, pacijenti se od danas prebacuju u novi rekonstruisani internistički blok Opšte bolnice. Prvo će biti prebačeni pacijenti u internističke blokove, a do kraja nedelje pacijenti sa grudnog i neurološkog odeljenja.         

Objavljeno u Vesti
ponedeljak, 13 maj 2019 11:36

KOVIN: U BIBLIOTECI POVODOM DANA EVROPE

Biblioteka „Vuk Karadžić“ Kovin je, kao članica Euteka mreže biblioteka, i ove godine  učestvovala  u obeležavanju Dana Evrope, 9.maja.

Objavljeno u Vesti

Kao u neka davna vremena kada je to bila uobičajena praksa, nakon dugo godina u Sakulama je organizovan i održan zbor građana na kojem se razgovaralo o važnim pitanjima za selo.Kao u neka davna vremena kada je to bila uobičajena praksa, nakon dugo godina u Sakulama je organizovan i održan zbor građana na kojem se razgovaralo o važnim pitanjima za selo.

Objavljeno u Vesti

Iza nas je buran džudo vikend,Iza nas je buran džudo vikend,takmičari iz našeg grada nastupali su u Kaunasu (Litvanija), Zagrebu (Hrvatska), Vršcu i Jagodini.

Objavljeno u Vesti