Članci poređani po datumu: subota, 11 maj 2019
subota, 11 maj 2019 23:07

Novi parking u Banatskom Brestovcu

U Banatskom Brestovcu u martu je završen parking na kome je 13 mesta i jedno za osobe sa invaliditetom. Za ove namene iz gradskog bužeta izdvojeno je blizu 13 miliona dinara sa PDV-om.

Objavljeno u Vesti
subota, 11 maj 2019 22:50

Aviv park zvanično postao BIG

U Pančevu je danas zvanično otvoren BIG tržni centar. Svima poznatiji kao Aviv park, sada je zvanično prešao u ruke novog vlasnika, iako je prodat prošle godine u oktobru. Nova uprava kaže da će nastaviti stopama starih, ali da će se prošitiri i dovesti nove brendove u Pančevo.

Objavljeno u Vesti

Povodom predstojećih radova na projektu rekonstrukcije i rehabilitacije lokalnog puta Baranda – Sakule – idvorska raskrsnica, predsednik opštine dr Zoran Tasić zakazao je zbor građana Sakula koji će se održati u sali Doma kulture u 19:00 časova gde će izvršiti prezentaciju projekta i razgovarati sa građanima.

Objavljeno u Vesti

Pred krcatim tribinama stadiona u Starčevu,reprezentacija Srbije je dočekala reprezentaciju Slovenije u okviru trćeg kola  “Rugby Europe International Championship” .

Objavljeno u Vesti

JKP “Higijena” počela je sa totalnom rekonstrukcijom javnog wc na platou ispred stare robne kuće.

Objavljeno u Vesti

Rekonstrukcija mosta „Jabukov cvet“ u Bantskom Brestovcu trebalo bi da se završi do kraja meseca ukoliko vremenski uslovi to „dozvole“. Za sada je završena prva faza i polako se krenulo u realizaciju poslednje, odnosno druge. Vrednost ugovorenih radova je sedam i po miliona dinara sa PDV-om.

Objavljeno u Vesti

Povodom Nacionalnog dana dobrovoljnog davalaštva krvi u subotu, 11. maja od 15 i 30 do 17 ispred Kulturnog centra, biće promotivni štand posvećen dobrovoljnim davaocima krvi.

Objavljeno u Vesti

Iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda upozoravaju da će do petka biti oblačno i svežije sa čestom kišom, pljuskovima i grmljavinom i lokalno velikom količinom padavina. Od subote toplije sa retkom pojavom poslepodnevnih pljuskova i grmljavina.

Objavljeno u Vesti