Članci poređani po datumu: petak, 10 maj 2019

Vojska Srbije i MUP prikazali u Nišu svoju snagu, pripremljenost i sposobnost na paradi, u kojoj učestvovalo više od 4.000 vojnika i policajaca, oko 300 borbenih i neborbenih vozila i sistema i 40 letelica. Predsednik Vučić ocenio je, da su trud, marljivost i obučenost vojske i policije vrlo dobri.

Objavljeno u Vesti
petak, 10 maj 2019 17:19

Saradnja Grada,Grejanja i USAID

JKP Grejanje je učesnik “Serbia Energy Efficiency Activity” projekta Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), a u sklopu projekta Razvoj regionalnog tržišta energije .

Objavljeno u Vesti

U Pančevu je jutros posle kratke i teške bolesti preminuo Slobodan Milovanović-Cobiška. Rodjen je 1952. u Peći na Kosovu i Metohiji. Imao je uspešnu poslovnu karijeru i bio je poznat široj javnosti Pančeva i okoline.

Objavljeno u Vesti

Jedna od dogovorenih privrednih investicija sa kraja prošle godine polako ulazi u finalnu fazu realizacije. Nakon 17 godina rada u Beogradu, konditorska firma „Experta Piramida“ preregistrovala je svoju delatnost na teritoriju naše opštine, gde su našli povoljne uslove za budući razvoj preduzeća. Oni u Sefkerinu grade objekat u kojem će se ubuduće raditi proizvodnja i vršiti dalja distribucija proizvoda.

Objavljeno u Vesti