Članci poređani po datumu: petak, 05 april 2019

Bolnica u Pančevu biće otvorena do kraja aprila, a u drugoj polovini ove godine počeće izgradnja B i C bloka Kliničkog centra Vojvodine (KCV), najavio je danas predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, na dodeli ugovora o sufinansiranju i finansiranju nabavke medicinske opreme za zdravstvene ustanove u Vojvodini, čija je ukupna vrednost 1,4 milijarde dinara.

Objavljeno u Vesti

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u okviru kampanje „Budućnost Srbije“  obilazi Braničevski okrug u subotu 6. aprila.

Objavljeno u Vesti
Jedan veliki projekat prekogranične saradnje koji je započet 2017 godine ujedinio je Srbiju i Rumuniju. Gradovi i opštine uz Tamiš, reku koja povezuje dve države, zajedno privode kraju projekte promocije turizma i razvoja ekonomskih potencijala, duž celog toka reke Tamiš. 
 
Objavljeno u Vesti

Najvažnija odluka za koju su glasali odbornici Skupštine grada i koja je većinom glasova usvojena, svakako je rebalans budžeta. Budžet grada trenutno iznosi pet milijardi i 750 miliona dinara, što je za 150 miliona manje od prošlogodišnjeg, ali treba imati u vidu da još uvek nije kraj godine.

Objavljeno u Vesti