Članci poređani po datumu: četvrtak, 04 april 2019

Telekom Srbija u saradnji sa Savetom za rodnu ravnopravnost Autonomne pokrajine Vojvodina pokrenuli su akciju Udružene. Kompanija Telekom najaktivnijim udruženjima, koje je izabrao Savet, donirala je po 200 hiljada dinara, a tim povodom obišla je udruženja „Dobra volja“ iz Izbišta, „Vredne ruke Banata“ u Vladimirovcu i „Aktiv žena“ u Jarkovcu.

 

Cilj projekta je podrška aktivnog učešća žena u razvoju lokalnih zajednica, očuvanju i negovanju tradicije i promocije ženskog preduzetništva.

Tim povodom, žene iz vladimirovačkog udruženja žena danas su srdačno ugostile predstavnike projekta „UdruŽene“, prezentovanjem svojih rukotvorina, nošnji i domaćih specijaliteta.

Kompanija Telekom najaktivnijim udruženjima, koje je izabrao Savet, donirala je po 200 hiljada dinara, a danas je tim povodom obišla udruženja „Dobra volja“ iz Izbišta, „Vredne ruke Banata“ u Vladimirovcu i „Aktiv žena“ u Jarkovcu.

Objavljeno u Vesti

Udruženje sportista i ljubitelja sporta „Srpska Sparta“ i Turistička organizacija odneli su juče pun kombi humanitrne pomoći u vidu garderobe, dečjih kolica, igračaka za porodicu Pandurov iz Vojlovice.

Objavljeno u Vesti

Gost emisije "Intervju" na regionalnoj RTV Pančevo bio je narodni poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović. U video klipu pogledajte snimak emisije.

Objavljeno u Vesti