Članci poređani po datumu: ponedeljak, 15 april 2019

25. MEĐUNARODNI MEMORIJALNI TURNIR „VLADAN PETROVIĆ. Turnir je održan Mesto u hali u Padinskoj Skeli. Evo kako izgleda plasman!D

Objavljeno u Vesti

Stalna konferencija gradova i opština u okviru programa „Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji na putu ka EU – Druga faza“ koji finansira Vlada Švedske raspisuje KONKURS ZA NAJBOLJE MEDIJSKE PRILOGE O PRAKSI U LOKALNOJ SAMOUPRAVI „DRUGAČIJE OD DRUGIH“.

Objavljeno u Vesti
ponedeljak, 15 april 2019 16:56

Deo Starčeva sutra bez vode

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži sutra će u 9h u naseljenom mestu Starčevo bez vode ostati Radničko naselje i polovina sela od škole prema Omoljici. Ulice Ive Lole Ribara, Ritska i deo Matije Gupca koje se nalaze u tom potezu neće ostati bez vode.

Objavljeno u Vesti

Dragana Zečević, direktorka odseka za tehničke usluge u ED Pančevo, koja je nedavno najavila odmazdu protiv radnika ovog javnog preduzeća u Beloj Crkvi, jer su javno, u nedelju kada je neradan dan, izašli na ulice ove lepe varoši kako bi podržali istorijski dolazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ponovo je pretila svojim radnicima, koji su išli u Novi Sad da podrže Predsednika Srbije.

Objavljeno u Vesti