Članci poređani po datumu: subota, 13 april 2019

Vladimir Đukanović, narodni poslanik SNS, izjavio je za TV Pančevo da je u Starom gradu u Beogradu na delu klasičan pokušaj bahatosti i osionisti koju sprovodi Marko Bastać. Prema njegovim rečima to pokazuje kakvi bi bili da su na vlasti, ali i kakvi su bili i dok su vladali.

Objavljeno u Vesti

Poštovani građani, predsednik opštine Kovačica Milan Garašević obilaziće mesta opštine Kovačica.  Predsednik opštine dolazi u pratnji  rukovodilaca Odeljenja za društvene delatnosti Tanjom Bubeskov, Odeljenja za privredu i LER Danielom Magduom, Odeljenja za opštu upravu i zajedničke poslove Zdenkom Sokolom i direktorkom Centra za socijalni rad Dušankom Petrak.

Objavljeno u Vesti

Iz Centra za kulturu Kovin pozivaju na otvaranje Izložbe fotografija i promociju fotomonografije „Arhiv fotografije-Knjiga 1“ autora Branislava Brkića, Imrea Saboa i Miroslava Jeremića u utorak, 16. aprila, sa početkom u 19 časova u Galeriji.

Objavljeno u Vesti

U okviru projekta „Ostvarivanje ljudskih prava na socijalnu inkluziju i jednake mogućnosti za povratak dostojanstva osoba sa invaliditetom“ održana je radionica u osnovnoj školi u Opovu.

Sedmacima i osmacima u gostima su bili članovi udruženja UPIK Opovo, Sava Lazin i Dragiša Brusin. Predstavnici UPIK-a su na početku predavanja emitovali kratki film koji je specijalno proizveden u okviru projekta, i ima za cilj da u kratkoj formi osnovcima predstavi probleme i pitanja sa kojima  se susreću osobe sa invaliditetom.

U okviru projekta „Ostvarivanje ljudskih prava na socijalnu inkluziju i jednake mogućnosti za povratak dostojanstva osoba sa invaliditetom“ održana je radionica u osnovnoj školi u Opovu. Sedmacima i  osmacima u gostima su bili članovi udruženja UPIK Opovo, Sava Lazin i Dragiša Brusin. Predstavnici UPIK-a su na početku predavanja emitovali kratki film koji je specijalno proizveden u okviru projekta, i ima za cilj da u kratkoj formi osnovcima predstavi probleme i pitanja sa kojima  se susreću osobe sa invaliditetom.

Nakon filma sledila je radionica gde su se osnovci aktivno uključili u razgovor sa svojim gostima.Za naredni period planirane su radionice u gradovima Banata, Zrenjaninu, Pančevu i Vršcu

Objavljeno u Vesti

Načelnik Policijske uprave u Pančevu Nikola Popovac izjavio je da su „neistiniti su i netačni navodi koji su se pojavili u javnosti i na društvenim mrežama da su policijski službenici Policijske uprave Pančevo isključili iz saobraćaja neka vozila“.

Objavljeno u Vesti