Članci poređani po datumu: petak, 12 april 2019

Odbornici Srpske napredne stranke u Kovinu, videvši skorašnja dešavanja u Skupštini Grada Beograda , nasilništvo, divljaštvo i teror opozicione manjine nad većinom, su odlučili da zaštite instustucije Opštine Kovin.

Objavljeno u Vesti

Odbornici Srpske napredne stranke obaveštavaju javnost i građane da će od danas biti u Skupštini Grada Pančeva i da ovom odlukom brane demokratske tekovine, ustavni poredak i izborna volja građana. Srpska napredna stranka navodi da gradske institucije neće biti taoci razjarenih hordi Saveza za Srbiju koji su pre neki dan upadali motornim testrama, pretili i sprovodilji nasilje širom Beograda.

Objavljeno u Vesti

Tokom naredne tri godine u našim školama realizovaće se, u saradnji sa organizacijom  British Council,  program  " Škole za 21. vek

Objavljeno u Vesti
petak, 12 april 2019 17:07

OPOVO : Bogat sportski vikend

Pred opovčanima je uzbudljiv sportski, a pre svega fudbalski vikend, jer se tri utakmice igraju na domaćim terenima.

Objavljeno u Vesti

Kovačička opština je duže vreme veliko gradilište sa velikim investicijama i potencijalom koji će trasirati put novim investicijama.

Objavljeno u Vesti

U Mašinskoj školi Pančevo po prvi put je organizovano Okružno takmičenje u robotici za učenike Maišnskih škola iz Vojvodine. To je bila prilika učenici  praktično  primene znaje koje su naučili na nastavi. 

Objavljeno u Vesti

Viši sud u Pančevu dostavio je Gradskoj upravi u Vršcu prvih 7 preinačenih presuda koje se odnose na 30 penzionera ovog puta u korist Grada Vršca, u predmetima po kojima je Grad Vršac prvobitnim presudama Osnovnog suda u Vršcu i Višeg suda u Pančevu bio dužan da nadoknadi sav obustavljeni iznos samodoprinosa za kanalizaciju naplaćen u prethodnih 10 godina.

Objavljeno u Vesti