Članci poređani po datumu: subota, 09 mart 2019

Povodom 8 marta Međunarodnog dana žena u  Domu za stara lica i ove godine organizovana је prigodna  proslava. Stanari Gerontološkog sa zaposlenima su mesec dana pripremali kulturno -umetnički  program i pravili poklone 

Objavljeno u Vesti

U Ruskom centru za nauku i kulturu u Beogradu, 1. marta je odžano finale nacionalne etape takmičenja «Živa klasika», koja je posvećena Svetskom danu pisaca. Međunarodni konkurs mladih deklamatora proze «Živa klasika» je takmičenje u čitanju odlomaka iz proznih dela ruskih i stranih pisaca na ruskom jeziku. Konkurs se organizuje u cilju promocije i očuvanja ruskog jezika, popularizacije ruske kulture u inostranstvu.

Objavljeno u Vesti

Pred 20.000 građana, koji su Predsedniku Srbije i Predsednici Vlade Srbije uputili bezrezervnu podršku, Vučić nije krio oduševljenje i naglasio je da je skup u Smederevu najmasovniji u dosadašnjem toku kampanje "Budućnost Srbije". 

Objavljeno u Vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas i Smederevsku Palanku, u okviru kampanje "Budućnost Srbije". Dočekalo ga je 5.000 Palančana, sa kojima je Predsednik ostvario pozitivan kontakt. Predsednik je posetio fabriku Goša FOM, rekonstruisani Narodni muzej, zemljoradničku zadrugu "Azanja" najstariju u Srbiji i privatnu kompaniju za proizvodnju konzumnih jaja "Mikros Union" u Selevcu.

Objavljeno u Vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetu Podunavskom okrugu, u okviru kampanje "Budućnost Srbije", započeo je u Velikoj Plani, gde ga je u 8 ujutru dočekalo 4.000 Planjana. 

Objavljeno u Vesti