Članci poređani po datumu: četvrtak, 07 mart 2019

U Pančevu je danas postavljen kamen temeljac za Termoelektranu-toplanu (TE-TO). Ona je namenjena za proizvodnju električne i toplotne energije na bazi prirodnog gasa, a najveći njen potrošač biće Rafinerija nafte Pančevo. Električna energija će se i prodavati na tržištu Srbije i susednih zemalja.

Objavljeno u Vesti

Nešto više od tridesetak poljoprivrednika danas se okupilo u Sakulama kako bi sproveli akciju ravnanja atarskih puteva (lenija) pred početak prolećne sezone poljskih radova. Podeljeni u nekoliko grupa Sakuljani su sa svojim traktorima i mehanizacijom izašli na nekoliko atarskih lokacija.

Objavljeno u Vesti

Projekti obuhvataju kulturne oblasti: Književnost (stvaralaštvo, prevodilaštvo),Muzika (stvaralaštvo, produkcija, interpretacija),likovne, primenjene, vizuelne umetnosti, dizajn i arhitektura.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 07 mart 2019 13:35

JKP "Zelenilo" deli poklone za 8.mart

U petak, 8. marta, prvih pet naših sugrađanki koje posete štand ovog preduzeća u centru Pančeva, u Ulici Vojvode Živojina Mišića, u okviru manifestacije „Osmomartovski bazar“ i štandove na Zelenoj pijaci, dobiće prigodne poklone ovog javno – komunalnog preduzeća.

Objavljeno u Vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posetu Podunavskom okrugu, 9. marta u okviru predsedničke kampanje "Budućnost Srbije", započeće u Velikoj Plani, potom ide u Smederevsku Palanku i Smederevo.

Objavljeno u Vesti