Članci poređani po datumu: sreda, 06 mart 2019

Rukometaši Dinama iz Pančeva pobedili su večeras, u sredu 6. marta Partizan u 1/4 finalu Kupa Srbije za muškarce.

Objavljeno u Vesti
sreda, 06 mart 2019 21:08

Donacija za Hitnu pomoć

Članovi Udruženje sportista i ljubitelja sporta „Srpska Sparta“ pokazali su još jednom svoju humanost, donirajući pančevačkoj Službi hitne pomoći aparat za merenje pritiska i pincete za vađenje krpelja. Za zaposlene u ovoj zdravstvenoj ustanova ova donacija je značajna, jer je reč o potrošnom materijalu koji je uvek neophodan.

Objavljeno u Vesti

U Gradskoj upravi predstavljeni su rezultati istraživanja javno zdravstvene kontrole Zavoda za javno zdravlje koje je rađeno u svim obrazovnim ustanovama u Gradu i naseljenim mestima. Doktorka Radmila Jovanović iz Zavoda za javno zdravlje je kazala da se kontrole sprovode od 2004. godine u saradnji sa lokalnom samoupravomi da je opšte stanje zadovoljavajuće

Objavljeno u Vesti
sreda, 06 mart 2019 19:52

Podnošenje poreskih prijava

Sekretarijat za poresku administraciju grada Pančeva obaveštava poreske obveznike koji  vode poslovne knjige - pravna lica  da je na osnovu člana 38. stav 7. tačka 7. podtačka 7. Zakona poreskom postupku i poreskoj administraciji ("Službeni glasnik RS", broj 80/02…95/18) od 01.01.2019. godine podnošenje poreskih prijava za utvrđivanje poreza na imovinu u elektronskom obliku  je obavezno  za obveznike koji vode poslovne knjige (obrazac PPI 1)

Objavljeno u Vesti

“Osmomartovski bazar” će trajati 7. i 8. marta, od 10 do 17 časova, a tezge će biti postavljene ispred Kulturnog centra Pančevo.

Objavljeno u Vesti
sreda, 06 mart 2019 19:40

U četvrtak bez vode Ritska ulica

Zbog havarije na vodovodnoj mreži sutra će od 9 sati do završetka radova bez vode ostati Ritska ulica u Pančevu.

Objavljeno u Vesti


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su  D.R. (1993) i D.M. (1992) iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo falsifikovanje novca.

Objavljeno u Vesti