Članci poređani po datumu: utorak, 05 mart 2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u petak, 8. marta, nastavlja kampanju „Budućnost Srbije“ posetom Sremskom okrugu. Kampanja je počela 7. februara posetom Pčinjskom okrugu, a zatim je predsednik Vučić obišao i Južnobanatski, Mačvanski, Raški i Jablanički okrug.

Objavljeno u Vesti


Održana je osnivačka Skupština Unije poslodavaca grada Pančava na kojoj je izabran predsednik Skupštine Udruženja,direktor preduzeća "Finnet" Filip Perić.

Objavljeno u Vesti

U Gradskoj upravi obeležen je Svetski dan energetske efikasnosti  prezentacijom Energetskog menedžmenta grada Pančeva i otvaranjem izložbe  radova učenika pančevačkih škola na ovu temu.

Objavljeno u Vesti
utorak, 05 mart 2019 14:47

Crveni krst Pančevo u susret 8.martu

Crveni Krst poziva sugrađanke da posete Gradsku akciju dobrovoljnog davanja krvi koja se održava u sredu 06.03. od 9,00 do 12,00 u Crvenom krstu Pančevo a koju, u susret obeležavanju Međunarodnog dana žena posvećujemo ženama, dobrovoljnim davaocima krvi i volonterkama Crvenog krsta Pančevo, svih generacija

Objavljeno u Vesti

U organizaciji sakulskog Udruženja stočara „Ovčar“, pretposlednjeg dana marta održaće se 23. Ovčarski dan u Sakulama. Očekuje nas standardan program – takmičenje u kuvanju čobanca, smotra kolekcija ovaca i krava, kulturno umetnički nastupi, izložbe sitnih životinja, pulina, narodne radinosti i poljoprivredne mehanizacije, trka magaraca i bazar, dok će dan ranije (29. marta) u okviru umetničke večeri biti priređeno druženje sa poznatim novinarom i publicistom Ljubomirom Živkovim.

Objavljeno u Vesti

Sportski centar "Šumice" u Beogradu u subotu 02.03.2019. bio je domaćin seniorskog prvenstva Srbije u Džudou.

Objavljeno u Vesti
utorak, 05 mart 2019 12:19

Starčevo prestonica srpskog ragbija

U nedelju 03.03. Starčevo je ponovo bila prestonica srpskog ragbija.

Objavljeno u Vesti

JP " Vojvodinašume" ŠG"Banat Pančevo" apeluje na građane da ne pale otvorenu vatru u šumi ili neposrednoj blizini šume.

Objavljeno u Vesti