Članci poređani po datumu: nedelja, 03 mart 2019

Bivša gradonačelnica Vesna Martinović, članica DS i šetačica u Beogradu, dok se ponašala kao vlasnica Pančeva, okupila je oko sebe čuvene mlade lavove. Filipa Mitrovića, Nikolu Damnjanovića i Vladimira Apta.

Objavljeno u Vesti

Vladimir Deanović Dendi preminuo je u subotu 2. marta u 90. godini, nakon komplikacija koje je imao posle operacije. Inače godinama se borio sa teškom bološeću.

Objavljeno u Vesti

U Domu Vojske je održan Festival ruske salate po sedmi put. Ove godine je predstavljeno blizu 120 salata.

Objavljeno u Vesti

U Mesnoj zajedenici „Tesla“ organizovana je još jedna akcija kontrolnih pregleda u okviru koje su zainteresovani mogli da prekontrolišu pritisak, šećer u krvi i dobiju savete od lekara. Oko 70 stanovnika Tesle je iskoristilo mogućnost da se pregleda bez uputa i zakazivanja.

Objavljeno u Vesti

159.večiti derbi, koji je završen podelom plena, može se opisati u nekoliko reči, očajna igra, nivo kvaliteta naša dva najbolja kluba cirkus, sudijske greške,nervoza, navijačka podeljenost.. I da - Pavkov.

Objavljeno u Vesti

Mlađi muškarac, na prvi pogled lepo obučen i pristojan, ušao je u prodavnicu u pančevačkom naselju Strelište, napunio korpu, stao pred kasu i, iskoristivši trenutak dok su prodavačice bile zauzete, mirno odšetao iz radnje.

Objavljeno u Vesti
nedelja, 03 mart 2019 10:56

Lokalizovan požar na njivama u Mramorku

Pravovremenom i efikasnom akcijom gašenja združenih snaga Profesionalne Jedinice Kovin, Operativne Jedinice DVD Mramorka i radnika šumske uprave na lokaciji prvi bunar specijalnog rezervata Deliblatska peščara, teritorija naseljenog mesta Mramorak, lokalizovan je i ugašen pozar.

Objavljeno u Vesti

Svečanom sednicom Okružnog štaba za vanredne situacije Južnobanatskog upravnog okruga obeležen je 1. mart - Međunarodni dan civilne zaštite.

Objavljeno u Vesti