Članci poređani po datumu: subota, 02 mart 2019

Zbog velike havarije na toplovodu u naselju Tesla, toplana  na Kotežu 2 je obustavila isporuku toplotne energije na Tesli, Kotežu i Strelištu. Ekipe JKP Grejanje od jutros su na terenu.

Objavljeno u Vesti

Dugogodišnji radnik JKP „Higijena“ Budimir Spasić našao se jutros, slučajno,obavljajući svoje redovne dnevne aktivnosti, upravo na lokaciji u Ulici Bore Šipoša u Topoli, gde je došlo do tradedije kada je vlasnički staford izujedao dve žene.

Objavljeno u Vesti


Odbornici su usvojili novi Statut opštine Kovin. Najviši akt lokalne samouprave donet je nakon sprovedene javne rasprave o nacrtu, po pribavljenom mišljenju Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu i pošto je Opštinsko veće utvrdilo predlog.

Objavljeno u Vesti

Predsednik je rekao da je stiglo 2.500 pitanja do sada i da je nemoguće da odgovori na toliki broj te da će da ih grupiše i da odgovori na više od stotinu, a da će njegovi saradnici odgovarati na ostala.

Objavljeno u Vesti

u ulici Bore Šipoša u Pančevu u porodičnoj kući jutros oko 8 časova staford je napao dve žene. Pogledajte video..

Objavljeno u Vesti

Jutros oko 8 časova prijavljeno je da je u naselju Topola, u Ulici Bore Šipoša broj 40,  pas rase staford,napao je dve žene.

Objavljeno u Vesti