Članci poređani po datumu: ponedeljak, 18 mart 2019

Predsednica Višeg suda u Pančevu Stanka Simonović zloupotrebljava pravosudni sistem kako bi u što većoj meri oštetila građane Vršca. Namera joj je očigledna. Želi da izazove veliko nezadovoljstvo u narodu, koje bi na narednim izborima trebalo da ide na ruku opoziciji. Reč je o tužbama penzionera za samodoprinos.

Objavljeno u Vesti

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Pančevu pruža punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i najoštrije osuđuje pokušaje destabilizacije zemlje.

Objavljeno u Vesti
ponedeljak, 18 mart 2019 14:09

Akcija JKP "Mladost" - Ja plivam, a ti?

I ove godine kao I poslednjih  40 godina JKP “Mladost” biće domaćin projekta “JA PLIVAM, A TI” . Kao i do sada i ove školske godine u septembru je počela priprema za obuku neplivača.

Objavljeno u Vesti

Skupštinski Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja, moraće da raspravlja o oduzimanju imuniteta poslanici Mariniki Tepić, ako ne zbog moralne osnove trgovanja mandatom, svakako zbog učešća u organizaciji nasilnog upada u RTS tokom kojeg je demonstrirana fašistička propaganda i zbog podstrekivanja na uništavanje imovine građana Srbije i javno etiketiranje političkih neistomišljenika.

Objavljeno u Vesti