Članci poređani po datumu: subota, 16 mart 2019

Minorna grupica politikanata predvođena tajkunom Draganom Đilasom i njegovim potrčkom Boškom Obradovićem, koji sve političke ciljeve plaćaju prljavim novcem i skrivaju se iza lažnih građanskih protesta, nasilno je upala u zgradu Radio televizije Srbije.

Objavljeno u Vesti

Utakmica Prvenstva Srbije, zakazana za nedelju, kojom je Partizan trebalo da startuje prolećni deo sezone 2019, otkazana je od strana ekipe Dinama 1954. Razlog za otkazivanje postaje, nažalost, sve češća pojava u srpskom ragbiju – veliki broj povređenih igrača i nedostatak rezervi u gostujućoj ekipi. Utakmica će formalno biti registrovana kao pobeda beogradskog kluba, rezultatom koji će naknadno biti objavljen

Objavljeno u Vesti

 - Ono što smo uradili za Bor u poslednjih nekoliko meseci trebalo je da uradimo pre 15 ili 20 godina. Imam puno poverenje u naše kineske prijatelje. Oni imaju puno poverenje u naše radnike. Uveren sam da vas pet hiljada možete da napravite razliku i da budete pokretač razvoja celog istoka Srbije – obratio se Vučić zaposlenima RTB Bor.

Objavljeno u Vesti

Ruski Gaspromnjeft zainteresovan je za kupovinu pančevačke Petrohemije, a pored ove svetske energetske kompanije, u razgovor su uključene i poljske, ali i neke kineske firme.

Objavljeno u Vesti