Članci poređani po datumu: sreda, 13 mart 2019

Pančevačka komunalna policija predstavila je izveštaj o radu za 2018 godinu, kao i plan rada za 2019. godinu koji se našao pred gradskim većnicima. Plan rada je prihvaćen, a načelnik komunalne policije Boban Savić, predočio je ključne tačke i lokacije koje će biti predmet obrade rada Komunalne policije u ovoj godini

Objavljeno u Vesti

Preventivni centar Doma zdravlja će mesec borbe protiv raka obeležiti akcijom preventivnih pregleda u JKP „Vodovod i kanalizacija“ sutra od 8 sati. Prema rečima doktorke Ivane Pavlović da je prevencija važna, jer se na taj način određuju faktori rizika od nastanka bolesti.

Objavljeno u Vesti

U Maloj sali Gradske uprave održana je prezentacija javnih poziva za subvencionisanje prilikom zapošljavanja u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje. Kako je istakao gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov Grad je izdvojio 40 odsto više sredstava nego u 2018. godini za podsticaj zapošljavanja.

Objavljeno u Vesti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu identifikovali su i priveli pedesetjednogodišnjeg muškarca iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je  izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti, oštećenje i uništenje tuđe stvari i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Objavljeno u Vesti
sreda, 13 mart 2019 09:11

Havarija: Deo Tesle bez vode

Zbog havarije na vodovodnoj mreži bez vode je u 9 i 50h ostala ulica Ljubomira Kovačevića od Lava Tolstoja do Kralja Milana Obrenovića kao i ulica Stojana Novakovića.
Sanacija havarije je u toku.
 
Objavljeno u Vesti