Članci poređani po datumu: ponedeljak, 11 mart 2019
ponedeljak, 11 mart 2019 18:55

Bogat džudo vikend

U vikendu za nama održana su dva velika turnira.U Beogradu u subotu je održan turnir "Slobodan Rakić Cakan" A među 442 takmičara bili su i takmičari DŽK Jedinstvo, DŽK Dinamo i DŽK akademija Jočić.

Objavljeno u Vesti

U Parku prirode „Ponjavica“ pojavile su se vidre. Iako su prethodnih godina meštani tvrdili da je ovaj park stanište ovih životinja, nije bilo dokaza, dok nedavno vidre nisu uočili i uslikali radnici Čuvarske službe.

Objavljeno u Vesti

Rukometaši „Dinama“ potvrdili su svoju dominaciju i u 19. kolu Super rukometne lige Srbije. Izabranici Ivana Petkovića deklasirali su trećeplasiranu ekipu na tabeli, „Novi Pazar“ sa 35:21 i tako zadržali perfektan učinak, bez poraza i nerešene utakmice u 19 dosadašnjih mečeva.

Objavljeno u Vesti
ponedeljak, 11 mart 2019 15:28

Opada broj obolelih od gripa i virusa

Preko 60 pregleda u ambulanti Hitne pomoći bilo je u toku noći. Najteže je bilo pacijentima sa visokim krvnim prtiskom , čije vrednosti su bile visoke i pored uzimanje terapije.Ono što je dobra vest da se polako smanjuje broj pacijenta sa obolenjem sličnom gripu i prehladama.

Objavljeno u Vesti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije – Uprave saobraćajne policije, od danas do 17. marta vršiće pojačanu kontrolu korišćenja sigurnosnog pojasa i načina prevoženja dece u vozilima.

Objavljeno u Vesti