Članci poređani po datumu: petak, 01 mart 2019

Pokušaj organizatora današnje šetnje u Pančevu da sa preko pedeset automobila i kombija iz Beograda nadomesti izostanak Pančevaca, nije uspeo. Šetnja jenjava, jer Pančevci pored sebe vide one koji su im opljačkali Grad i vodili ga u propast.

Objavljeno u Vesti

Povodom 1 marta "Dana borbe protiv pušenja" Preventivni centar Doma zdravlja organizovao akciju prentivnih pregleda u OŠ Jovan Jovanović Zmaj za zaposlene.

Objavljeno u Vesti

Stanje kolovozne  konstrukcije na putnom prelazu koji predstavlja mesto gde se ukrštaju pruga za Zrenjanin i lokalni drumski put je godinama u lošem stanju.

Objavljeno u Vesti

Gradska uprava grada Pančeva obaveštava javnost da je Skupština Republike Srbije donela Zakon o utvrđivanju javnog interesa i posebnim postupcima eksproprijacije i pribavljanju dokumentacije radi realizacije izgradnje magistralnog gasovoda granica Bugarske - granica Mađarske, kojim je utvrđen interes za izgradnju ovog gasovoda.

Objavljeno u Vesti

Posle cirkusa oko lokacije, bivša vlast Demokratske stranke, koja je rasturena i čiji su nekadašnji lideri danas šetači raštrkani po mini partijama Saveza za Srbiju, spiskala je 10 miliona dinara za izradu glavnog projekta za izgradnju olimpijskog bazena.

Objavljeno u Vesti

Pored kulturno-umetničkih znamenitosti koje posetioci naše opštine mogu posetiti, tu su i sadržaji za relaksaciju i opuštanje, te nijedan turista ne bi smeo da zaobiđe Relaks, Turističko naselje. U svojoj ponudi SRC RELAKS ima brojne tretmane, masaže, bazen na otvorenom i zatvorenom.

Objavljeno u Vesti

Lažni novinar Nenad Živković zvani Smrad, koji ne plaća doprinose i druge obaveze za 300 saradnika na svom lažnom portalu, zaneo se juče mišlju da ga je premijerka Ana Brnabić, na konferenciji za novinare, uzela u zaštitu. Prisutni mediji jesu ćutali, ali nisu skrivali podsmeh.

Objavljeno u Vesti