Članci poređani po datumu: nedelja, 10 februar 2019

Predsednik Srbije Alesandar Vučić rekao je večeras u Pančevu, pred 15.000 građana koji su ispunili centralni gradski trg u Pančevu, da je, obilazeći južnobanatski okrug, video šta je urađeno, ali i šta je još moglo biti urađeno, te podsetio da je od kada je na vlasti otvoreno 180 fabričkih pogona, a da bi voleo kada bi u naredne četiri godine mogao još 100 da otvori.

Objavljeno u Vesti

Predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji danas u okviru kampanje "Budućnost Srbije" obilazi Južnobanatski okrug, uz veliku podršku dočekalo je više od 2.000 Kovinaca. Predsednik im se zahvalio na iskrenoj podršci uz konstataciju da je usput pročitao komentare opozicije da ga u Kovinu niko neće dočekati.

Objavljeno u Vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u okviru kampanje "Budućnost Srbije" posetio je i Belu Crkvu, gde je obišao Specijalnu bolnicu za plućne bolesti "Dr Budislav Babić" u Beloj Crkvi. Na ulicama Bele Crkve dočekalo ga je više od 1000 ljudi.

Objavljeno u Vesti
nedelja, 10 februar 2019 14:01

KAMPANJA BUDUĆNOST SRBIJE: Vučić u Vršcu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posetom Južnobanatskom okrugu, nastavio je kampanju "Budućnost Srbije" u okviru koje je posetio i grad Vršac. Predsednik Vučić prvo je u Tehnološkom parku posetio novootvoreni DATA centar i proizvodno-poslovni objekat za proizvodnju informatičke opreme kompanije E–Smart Systems.

Objavljeno u Vesti

Predsednik Aleksandar Vučić, u okviru kampanje "Budućnost Srbije" i posete Južnobanatskom okrugu, obišao je gazdinstvo porodice Maksimović u Banatskom Novom Selu, gde je razgovarao sa poljoprivrednicima tog kraja. 

Objavljeno u Vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posetom Opovu, započeo je obilazak Južnobanatskog okruga, u okviru kampanje "Budućnost Srbije". Vučić je u Opovu posetio Dom zdravlja, gde ga je dočekalo više od hiljadu ljudi, kojima se obratio rečima koje ulivaju optimizam.

Objavljeno u Vesti